“Καθάρισε” και την Γλυφάδα ο Ερμής

Ακόμα μια νίκη για την ομάδα των Ζωνιανών που ανεβαίνει συνεχώς στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν από τα πρώτα δυνατά στο ματς πιέζοντας τους κόκκινους σε όλους τους χώρους. Η πίεση τους μετουσιώθηκε σε γκολ στο 24′, όταν ο Βενιζέλος Ανυφαντάκης σηκώθηκε πιο ψηλά απ” όλους και με κεφαλιά έγραψε το 1-0, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο το κόρνερ του Ανδρέα Μπέρκη. Το τέρμα αυτό έδωσε περισσότερη ώθηση στους γηπεδούχους, οι οποίοι στο 37′ έκαναν δυο τα τέρματα τους. Συγκεκριμένα, ο Μπέρκης σέρβιρε με ωραία σέντρα και ο Στρατήγης που βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μπουν στο ματς όμως δεν τα κατάφεραν με τους παίκτες του Μανώλη Παπαματθαιάκη να διαχειρίζονται άψογα το και να φτάσουν στη νίκη που τους φέρνει στην 7η θέση μαζί με τον Εθνικό Πειραιά αφού αμφότεροι έχουν συγκεντρώσει από 13 βαθμούς.

Αντίθετα, οι κοκκινοι παρέμειναν στην 14η θέση με έξι βαθμούς όσο δηλαδή έχει και η Επισκοπή

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μανώλης Παπαματθαιάκης) Καρακούτσης, Κορτσινίδης, Γιακουμάκης, Ανυφαντάκης, Ρουμπάκης, Τζανής, Σκουτέλης (55′ Μπεκατώρος), Στρατήγης (80′ Κλίνης), Κατσικοκέρης, Σταθόγλου, Μπέρκης (60′ Μπαστάνης).

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Θανάσης Μπέλλος) Ζιώγκας, Κόκκαλης, Σινάνι, Σταμπούλογλου, Παϊκόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Παντελής, Κόντι, Ψαρράκης, Ντούνης, Ιωάννου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook