Θέλει να πάρει τον άτυπο τίτλο του Κυπελλούχου Κρήτης

Η Επισκοπή φιλοξενεί τον Ηρόδοτο έχοντας στο μυαλό της και το ματς στην Ραφήνα.

Ως πρόκληση βλέπει η Επισκοπή το σημερινό ματς με τον Ηρόδοτο (16.00) για το Κύπελλο Ερασιτεχνών όπου θα κριθεί ο άτυπος τίτλος του Κυπελλούχου Κρήτης ενώ και η “μάχη” του πρωταθλήματος έχει φουντώσει. 

Το παιχνίδι θα γίνει στο Ρέθυμνο, στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», λίγες μέρες πριν το δύσκολο ματς στην Ραφήνα με την Τριγλία, και για την Ρεθυμνιώτικη ομάδα επιστρέφει ο Γιάννης Ντινιωτάκης μετά την τιμωρία του.

Στην αποστολή βρίσκεται και ο Σάββας Γεωργιάδης ο οποίος προφυλάχτηκε την περασμένη Κυριακή (27/3) με τον Ατρόμητο προκειμένου να προστατέψει ένα τράβηγμα που είχε στον προσαγωγό.

Ο Άλμπι Λένγκα υπολογίζεται κανονικά παρ’ ότι δεν έκανε την Δευτέρα προπόνηση για προληπτικούς λόγους.  Στους απόντες θα είναι και πάλι ο Φώτης Μπάτσι ο οποίος συνεχίζει να είναι κλινήρης. Τέλος, εκτός έμειναν και οι Γούλας (κάκωση στο γόνατο) και Πάτας.

Η αποστολή είναι 19μελής κι αποτελείται από τους:

Γεωργίου, Γκουτζελάς, Γεωργιάδης, Παπαδήμας, Λένγκα, Καψιώτης, Νίκου, Μανωλακάκης, Χαλκιαδάκης, Μπάτζεφ, Ιβάνοφ, Σίσκοφ, Μέμος, Φοβάκης, Κοκονάκης, Μηνάς, Ντινιωτάκης, Κωτάτης και Μίλιτς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook