Κωτσοβός: “Η λύση της συνεργασίας είχε προαποφασιστεί”

Παρελθόν από τον πάγκο της Επισκοπής αποτελεί ο Νίκος Κατσοβός μετά τον αποκλεισμό από τον Ηρόδοτο για το Κύπελλο Ερασιτεχνών και στην Συνέντευξη Τύπου μίλησε για όλους και για όλα.

Στη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Κωτσοβό προχώρησε η Επισκοπή μετά το ματς με τον Ηρόδοτο και την ήττα – αποκλεισμό (0-1) για το  Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Κωτσοβό, τον ευχαριστεί για την προσπάθεια που έγινε και του εύχεται καλή σταδιοδρομία στη συνέχεια της καριέρας του».

Ν. Κωτσοβός:  «Είχε προαποφασιστεί η λύση της συνεργασίας»

Ο μέχρι πρότινος προπονητής μας, Νίκος Κωτσοβός, μετά το ματς μίλησε για όλους και για όλα…

«Θα μιλήσω λίγο για το παιγνίδι. Νομίζω ότι τα παιδιά σήμερα (σ.σ. Τετάρτη) έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η διαφορά ανάμεσα σε μιας και τον Ηρόδοτο ήταν το γκολ. Είχαμε και πάλι πολλές χαμένες ευκαιρίες όπως πάντα στα τελευταία παιγνίδια.

Η ευθύνη είναι καθαρά δική μου. Παίρνω πάνω μου τον αποκλεισμό, τις επιλογές και το τελικό αποτέλεσμα.

Τώρα θα μιλήσω και για άλλα πράγματα που αφορούν τη λύση της συνεργασίας μου με την Επισκοπή. Κάθομαι δίπλα στον Φίλιππα (σ.σ. Μπολοβίνη) όμως λυπάμαι που δεν είναι εδώ και ο έτερος συνεργάτης μου, Γιώργος Μανωλακάκης.

Οι παίκτες ήταν αυτό που ήθελα και έβγαλαν περισσότερα απ’ όσα είχαμε πει.

Η λύση της συνεργασίας είχε προαποφασιστεί από χθες (σ.σ. Τρίτη). Θέλω να δηλώσω ότι όλοι οι άνθρωποι που είναι στην Επισκοπή, ο κόσμος, η διοίκηση, ο κ. Γαβαλάς, ο κ. Ρειζάκης, η κα Στριλιγκά, ο κ. Βελονάκης, ο Διονύσης ο φροντιστής, ο Σταύρος ο Κοκολάκης ήταν δίπλα μου και τους λέω ένα «μεγάλο ευχαριστώ».

Ο Γιώργος (σ.σ. Μανωλακάκης) είναι τρομερός άνθρωπος και θα ήταν μεγάλη μου χαρά να συνεχίσει ως πρώτος προπονητής στην ομάδα.

Δουλέψαμε με μια διοίκηση που έκανε τα πάντα όσο καιρό είμαι εδώ. Δεν έχω κανένα παράπονο. Ό,τι προσπαθήσαμε από κοινού σε μεγάλο βαθμό το είχα.

Οι παίκτες από ένα διάστημα και μετά, έχουν δώσει πολλά, το 101% από αυτό που θα ζητούσε ένας προπονητής και είναι τιμή που δούλεψα μαζί τους.
Στην Επισκοπή έχω μόνο φίλους.

Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Θα μιλήσω μόνο αν διαβάσω κάτι και προκληθώ. Σέβομαι ότι η ομάδα είναι σε δύσκολη θέση. Η ομάδα όμως δεν έχει πέσει. Τώρα αν κάποιοι ή το έχουν πει ή το έχουν στο μυαλό τους ή δεν το πιστεύουν, με γειά τους με χαρά τους. Εγώ πιστεύω το αντίθετο.

Χαίρομαι που όλοι οι αντίπαλοι λένε όμορφα λόγια για την ομάδα. Τέλος χαίρομαι για έναν άνθρωπο που γνώρισα εδώ, τον πρόεδρο Μιχάλη Νικολιδάκη.

Προσωπικά εγώ, δεν έχω ζήσει τέτοια συνεργασία σε ομάδα. Ο άνθρωπος έχει δώσει τα πάντα. Τον καταλαβαίνω απόλυτα. Νομίζω ότι σαν άτομο, μού έδωσε τα πάντα και γι αυτό θα τον θεωρώ φίλο μου.

Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από τα παιδιά και όλον τον κόσμο. Από τα 11 παιγνίδια, χίλια συγγνώμη που δεν έχουμε πάρει 33 βαθμούς και έχουμε πάρει 15.  Ας με κρίνουν όλοι. Εύχομαι η ομάδα να βρει το δρόμο της».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook