Γιαννακόπουλος: “Στόχος μας να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται”

Ο προπονητής της Κηφισιάς έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του ματς με τον Φωστήρα.

Ο 42χρονος προπονητής είδε την Κηφισιά όπως θα ήθελε κόντρα στον Φωστήρα (0-0), αρκεί και να σκοράρει.

Αυτή η εικόνα δεν θα μπορούσε να μην έχει αφήσει ικανοποιημένο τον Στέλιο Γιαννακόπουλο, ο οποίος δήλωσε: «Eίναι ένα αρκετά καλό δείγμα σε μεγάλη διάρκεια» από εκείνο που θέλει να βλέπει από την ομάδα του. Αρκεί, βέβαια, να σκοράρει.

«Από τα πρώτα παιχνίδια που είχαμε παίξει, είχαμε πει ότι δεν ήταν ακόμα εκείνη η ομάδα που θέλουμε και όπως τη φανταζόμασταν. Ήταν ένα αρκετά καλό δείγμα σε μεγάλη διάρκεια, από την εικόνα που θέλουμε να βλέπουμε. Αν συνδυάζαμε την εικόνα με το γκολ, θα ήταν η πιο γεμάτη εμφάνιση από τη στιγμή που αναλάβαμε την τεχνική ηγεσία» σχολίασε αρχικά ο 42χρονος τεχνικός, για να συμπληρώσει σχετικά με το +4 από τον Αστέρα Βάρης:

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για την παραμονή, ειδικά με τη συγκεκριμένη ομάδα. Δεν έχω αυτές τις βλέψεις! Στόχος μας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Τέλος, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος εμφανίστηκε καθησυχαστικός για το πρόβλημα στο σκοράρισμα, επισημαίνοντας παράλληλα πως η ομάδα του έχει βελτιωθεί αρκετά στο ανασταλτικό κομμάτι: «Θα με ανησυχούσε που δεν σκοράραμε, αν δεν δημιουργούσαμε καταστάσεις. Εκεί θα έλεγα ότι υπάρχει πρόβλημα το οποίο θα έπρεπε να λύσουμε. Έχουμε βελτιωθεί αισθητά στην άμυνα. Μέχρι προχθές η ομάδα έτρωγε γκολ ανεξαρτήτως αντιπάλου. Τώρα, έχουμε δύο παιχνίδια που δεν έχουμε δεχθεί γκολ».

Πηγή: pamebala

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook