Καρακούτσης: “Φτάσε όπου δεν μπορείς”

Ο Ερμής Ζωνιανών “κλείδωσε” την παραμονή του στην Γ εθνική και ο έμπειρος πορτιέρε της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, Τάσος Καρακούτσης, μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τον στόχο της ομάδας στο φινάλε του πρωταθλήματος.

Ο Ερμής Ζωνιανών “κλείδωσε” την παραμονή μετά την νίκη επί του Ατρομήτου (2-1) και πλέον μπαίνει με… άνεση στο φινάλε του πρωταθλήματος της Γ εθνικής όπου στοχεύει να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Αυτό τόνισε στις δηλώσεις του και ο έμπειρος πορτιέρε της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, Τάσος Καρακούτσης, μιλώντας στον Athletic Radio 104,2.

Αναλυτικά όσα είπε o Τάσος Καρακούτσης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για την πορεία του Ερμή

«Η φετινή μας πορεία είναι πολύ καλή. Ο στόχος μας επιτεύχθηκε. Σίγουρα τώρα θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Εκμεταλλευτήκαμε την έδρα μας. Από τα Ζωνιανά δεν περνάει… κανείς. Στο ματς με τον Ατρόμητο (2-1) αγχωθήκαμε αλλά τέλος καλό όλα καλά”.

Για την έδρα της ομάδας

“Εκεί είμαστε μεταμορφωμένοι. Έχουμε παίξει 13 ματς και είμαστε αήττητοι. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας αλλά ειδικά εντός έδρας είμαστε πολύ δυνατοί. Βέβαια την μεγάλη νίκη της χρονιάς την πήραμε εκτός έδρας. Στην Βάρη. Εκεί όπου κλείσαμε στόματα. Τώρα έχουμε “κλειδώσει” την παραμονή. Όσοι πλησίαζε η παραμονή τόσο πιο μεγάλο ήταν το άγχος μας και η προσμονή”.

Για τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές

“Τώρα που “καθαρίσαμε” την παραμονή είμαστε πιο άνετοι. Έχουμε δύσκολα μας και ειδικά την Κυριακή στην Ραφήνα θα αντιμετωπίσουμε μία δυνατή ομάδα. Το ιδανικό θα ήταν να κάνουμε το “4 στα 4” και να τερματίσουμε πολύ ψηλά. Το μότο μας είναι: “Φτάσε όπου δεν μπορείς”.

Για την “μάχη” της ανόδου

“Ο ΟΦΗ δίνει “μάχη” μαζί με τον Φωστήρα. Θα κριθεί στο μεταξύ τους ματς. Πιστεύω πάντως οτι είναι στα.. πόδια του ΟΦΗ να τα καταφέρει. Έχει ήδη κάνει την ανατροπή. Είναι μία διαφορετική ομάδα στον δεύτερο γύρο. Έχει ανέβει επίπεδο. Τώρα η άνοδος είναι καθαρά θέμα του ΟΦΗ. Δεν αξίζει να παίζει στην Γ εθνική”.

Για την ουρά

“ΠΑΟΚ και Επισκοπή πάλεψαν, κυρίως στον δεύτερο γύρο αλλά δεν πρόλαβαν. Πιστέυω οτι το τελευταίο εισιτήριο θα κριθεί στο ματς Κηφισιά – Αστέρας Βάρης. Εκεί θα κριθούν όλα. Πέφτουν πολλές ομάδες. Υπάρχει ανταγωνισμός. Όμως στο φινάλε υπάρχουν πολλές απογοητευμένες ομάδες και αυτό είναι αρνητικό”.

Για την ομάδα του Ερμή

“Όλοι αγαπάνε το χωριό. Ακούγαμε και μεις πολλά για τα Ζωνιανά αλλά όποιος ζήσει εκεί θα διαπιστώσει οτι δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Οι άνθρωποι της ομάδας είναι συνεπείς, σοβαροί και οικογενειάρχες. Οτι μου είπαν το έχουν πραγματοποιήσει. Είναι ντόμπροι, αληθινοί και έντιμοι. Ο κόσμος μας στηρίζει”.

Για τον ίδιο

“Είχα ατυχίες. Ταλαιπωρήθηκα από τραυματισμούς αλλά μετά το ματς με τον Ιάλυσο πήρα τα… πάνω μου. Όλα πήγαν καλά. Πάνω από όλα είνα η υγεία. Τώρα κοιτάω να τελειώσει η χρονιά και να τερματίσουμε ψηλά. Όλα τα άλλα θα τα δούμε στην πορεία. Τον πρώτο λόγο πάντως για την νέα χρονιά θα τον έχει ο Ερμής για να παραμείνω”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook