Παραιτήθηκε ο Λουτσιάνο πριν το ματς με τον ΟΦΗ!

Μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 ο Βραζιλιάνος τεχνικός αποκάλυψε ότι λίγο πριν την 1.00 το μεσημέρι παραιτήθηκε από τον πάγκο του Ηλυσιακού και δεν θα βρίσκεται στο Ηράκλειο για το παιχνίδι της Κυριακής.

Την είδηση της παραίτησης του αποκάλυψε ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή «Ανατροπή και Πέναλτι»: «Παραιτήθηκα και δεν ξέρω αν θα είμαι στον πάγκο του Ηλυσιακού στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Πριν από λίγο συναντήθηκα με τον πρόεδρο και τον ενημέρωσα ότι παραιτούμαι από την ομάδα. Δεν έχει να κάνει με αγωνιστικούς λόγους, έχει να κάνει με πολύ προσωπικούς λόγους και περιμένω μέχρι το απόγευμα να γίνει δεκτή. Ο πρόεδρος δεν θέλει να την κάνει δεκτή και θα δούμε τι θα γίνει μέσα στις επόμενες ώρες».

Αναλυτικά όσα είπε ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα στον Athletic Radio 104,2

Για την πορεία του Ηλυσιακού: “Ήταν μια δύσκολη χρονιά, είμαι τέσσερις μήνες στον Ηλυσιακό και κάνουμε ότι μπορούμε για να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Με τη νίκη επί της Επισκοπής κάναμε ένα μεγάλο βήμα και παρόλο που δεν αξίζαμε τη νίκη, η Επισκοπή ήταν πολύ ανώτερη από εμάς γιατί παίζαμε με άγχος και πίεση. Καταφέραμε να κερδίσουμε και έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά για το πάθος τους παρότι δεν είχαμε πολύ καλή απόδοση”.

Για το αν έχει εξασφαλιστεί η παραμονή: “Δεν είμαστε ακόμα πολύ άνετοι γιατί έχουμε ακόμα στο μυαλό μας την ένσταση που έχει γίνει κατά της ομάδας. Όλοι πιστεύουμε ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα και η ομάδα θα σωθεί”.

Για την παρουσία του στον πάγκο του Ηλυσιακού: “Είμαι λάτρης του ποδοσφαίρου και δεν το κάνω για τα λεφτά αλλά γιατί λατρεύω αυτό το άθλημα. Η Γ’ Εθνική είναι μια μεγάλη ταλαιπωρεία για όλες τις ομάδες. Δεν υπάρχει βοήθεια από το πουθενά και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να καταβάλεις μια μεγάλη προσπάθεια ώστε να βγουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που θα πουληθούν και να μπουν λεφτά στα ταμεία της ομάδας”.

Για την παρουσία του ΟΦΗ στην Γ’ Εθνική: “Ο ΟΦΗ ταλαιπωρείται σε αυτήν την κατηγορία. Δεν ανήκει ούτε σε αυτήν, ούτε στην Β’ Εθνική αλλά σε αυτήν της Ευρώπης. Ο ΟΦΗ ανήκει να παίζει στην Σούπερ Λιγκ και στην Ευρώπη κάθε χρονιά. Για εμένα προσωπικά είναι καταστροφή του ποδοσφαίρου το να αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική”.

Για την πορεία του ΟΦΗ στον δεύτερο γύρο: “Μετά τον Δεκέμβριο και όταν ήρθε ο Νίκος Νιόπλιας που είναι ένας πολύ καλός προπονητής, πιστεύω ότι πάει στην άνοδο. Με όλο τον σεβασμό στον Φωστήρα, ο ΟΦΗ είτε με τον έναν – είτε με τον άλλον τρόπο θα καταφέρει να πάρει την άνοδο και να βγει κατηγορία”.

Για την μάχη της ανόδου: “Κάθε ομάδα έχει τρία παιχνίδια ακόμα. Πολλά μπορούν να συμβούν και μπορεί να μην χρειαστεί να φτάσει καν στην τελευταία αγωνιστική. Απλά, μην ξεχνάτε ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα ξεχωριστό άθλημα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook