23 χρονών ο μέσος όρος ηλικίας της 11αδας του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ υπέταξε καθαρά και δίκαια τον Φωστήρα και η ενδεκάδα του ήταν γεμάτη νιάτα. Δείτε το θέμα του athleticradio.gr με τον απίστευτα χαμηλό μέσο όρο ηλικίας της ομάδας του Κρουσώνα.

Οι ποδοσφαιριστές του Μηνά Πίτσου πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον πρωτοπόρο Φωστήρα – τον οποίον κολακεύει το τελικό 3-2 αφού οι γηπεδούχοι είχαν χαμένες ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερο σκορ.

Όμως το στοιχέιο που κάνει μεγάλη εντύπωση είναι ο πολύ χαμηλός μέσος όρος ηλικίας των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟ Κρουσώνα ενώ ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι στην ενδεκάδα δεν υπήρχε κανένας παίκτης που να είναι πάνω των 30 ετών. Μεγαλύτερος όλων ήταν ο Νίκος Μποχώνης (γεν. 1987) και μικρότερος ο νεαρός Μανουσάκης που ανήκει στον Εργοτέλη και γεννήθηκε το 1998. Βέβαια, στο παιχνίδι αγωνίστηκε και μικρότερος ποδοσφαιριστής με τον Ιπποκράτη Κομνηνό να περνάει στον αγωνιστικό χώρο σε ηλικία 16 χρονών (γεν. 2000)!

Συνολικά, ο μέσος όρος ηλικίας των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟ Κρουσώνα ήταν 23 χρόνια και σίγουρα είναι εντυπωσιακό αυτό το αποτέλεσμα, δεδομένου ότι είχαν να αντιμετωπίσουν μια ιδιαίτερα έμπειρη ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς.

Οι παίκτες που ξεκίνησαν και μέσα σε παρένθεση οι ηλικίες τους

Καλογεράκης (24)
Μποχώνης (29)
Παπουτσιδάκης (19)
Λογοθέτης (20)
Κανδηλάκης (26)
Χύζι (21)
Μανουσάκης (18)
Σκούφος (22)
Πήλιος (23)
Ανωγειανάκης (25)
Ζανελάρης (28)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook