“Ο κόσμος του Ηρακλείου να ξέρει ότι η Επισκοπή δεν θα χαριστεί σε κανέναν”

Ο τεχνικός της Επισκοπής Σπύρος Σπυριδάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το παιχνίδι με τον Φωστήρα και τόνισε ότι οι Ρεθυμνιώτες θα αγωνιστούν για την ιστορία τους. “Κάθε Κρητικός θέλει να βγει ο ΟΦΗ” συμπλήρωσε ο έμπειρος προπονητής.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Επισκοπής στον Athletic Radio 104,2

Για την τρίτη θητεία του στην Επισκοπή: “Είμαι ένας άνθρωπος της Επισκοπής, πάντα αναλάμβανα την ομάδα σε δύσκολες καταστάσεις. Η φάση που πήγα ήταν ακόμα πιο δύσκολη γιατί όταν πήγα είχαν χαθεί όλα σε μια εβδομάδα. Παρότι η παραμονή, για εμένα, είχε χαθεί στον πρώτο γύρο. Το πρώτο που χρειαζόταν ήταν η ανάταση της ψυχολογίας των ομάδων”.

Για τον υποβιβασμό που έρχεται σε κόντρα με την οργάνωση που υπάρχει στον σύλλογο: “Η ομάδα είναι οργανωμένη και για να φτάσει κάποιος σε αυτό το επίπεδο, χρειάζεται να ψουλέψει αρκετά και για αυτόν τον λόγο είναι από τια πιο σοβαρά σωματεία της Γ’ Εθνικής. Μην ξεχνάτε ότι πίσω από την Επισκοπή βρίσκεται μια μεγάλη οικογένεια και πέραν όλων των άλλων έχουμε έναν πρόεδρο που δίνει και την ψυχή του για τον σύλλογο. Η οικονομική συνέπεια της ομάδας παίζει ρόλο για έναν ποδοσφαιριστή που θέλει να παίξει μακρυά από τον τόπο του. Έχουμε μια ιδιαίτερη φιλοσοφία ως Επισκοπή”.

Για τον στόχο της Επισκοπής την Κυριακή: “Σαν προπονητής της Επισκοπής είναι σίγουρο ότι παίζω πάντα για την Επισκοπή. Αυτό είναι αυτονόητο. Από εκεί και πέρα ως Κρητικός είναι αυτονόητο ότι εύχομαι να βγει ο ΟΦΗ. Αν έπαιζα αντίπαλος του, θα ήθελα να τον κερδίσω όμως το αυτονόητο είναι ότι κάθε Κρητικός θέλει να βγει ο ΟΦΗ”.

Για το ότι η Επισκοπή έχει ένα βάρος πάνω της: Ένα πράγμα δεν έχουμε καταλάβει στο ποδόσφαιρο. Η κάθε ομάδα έχει τον δικό της στόχο. Ο στόχος της δικής της ομάδας είναι ακόμα μεγαλύτερος από ένα διαφορετικό κίνητρο. Τα παιδιά που υπάρχουν στην Επισκοπή, δεν κρύβω ότι έχουμε ελπίδες σε αναδιάρθρωση για να μην υποβιβαστούμε. Εμείς πρέπει να παίξουμε για αυτόν τον στόχο, είναι μεγάλο κίνητρο να κερδίσουμε τον πρωτοπόρο. Ήμουν στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, η Επισκοπή είχε παίξει αρκετά καλά και δεν είχε χαριστεί στον ΟΦΗ. Το να παίξουμε με τον πρώτο, είναι ένα ιδιαίτερο κίνητρο. Ο φίλαθλος κόσμος του Ηρακλείου να είναι σίγουρος ότι η Επισκοπή θα παίξει για την ιστορία της και ότι όλα θα πάνε καλά”.

Για το πως θα αντιμετωπίσει τον Φωστήρα: Στο τακτικό κομμάτι περιμένω να μην χτυπήσουν το παιχνίδι από την αρχή, έχει και κάποιες ελλείψεις ο Φωστήρας που είναι καλό για εμάς. Από την άλλη αν επιλέξουν ότι δεν παίζει για την ισοπαλία και εμείς είμαστε έτοιμοι για οποιοδήποτε ενδεχόμενο”.

Για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Φωστήρα: “Το παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου εύκολο για τον ΟΦΗ. Δεν θέλω να φοβίσω κανέναν αλλά πρέπει να καταλάβει και ο κόσμος που είναι απαιτητικός ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μεγάλες ιδιαιτερότητες και απαιτεί μεγάλη υπομονή. Δεν το συζητάμε ότι ο ΟΦΗ είναι 100% φαβορί για την άνοδο. Όλα είναι θεωρητικά αλλά μην ξεχνάτε ότι ο ΟΦΗ θα παίζει για ένα αποτέλεσμα ενώ ο αντίπαλος του για τρία. Εύχομαι ως Κρητικός να πάρει την άνοδο ο ΟΦΗ και μακάρι να βρει τον δρόμο του ώστε να επιστρέψει εκεί που αξίζει να βρίσκεται”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook