“Το παιχνίδι με τον Φωστήρα το βλέπουμε σαν ντέρμπι”

Ο πρώην γκολκίπερ του ΟΦΗ και νυν της Επισκοπής Θανάσης Γεωργίου μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το παιχνίδι με τον Φωστήρα αλλά και για την μάχη της ανόδου που δίνει η πρώην ομάδα του.

Aναλυτικά όσα είπε ο Θανάσης Γεωργίου στον Athletic Radio 104,2

Για τους λόγους υποβιβασμού της Επισκοπής: “Πληρώσαμε το κακό ξεκίνημα του πρώτου γύρου όμως όπως είδαν και στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, διαθέτουμε μια πολύ καλή ομάδα. Στον δεύτερο γύρο έχουμε μόνο μια ήττα, αυτήν από τον ΟΦΗ. Επειδή δεν γνωρίζει κανένας τι μπορεί να γίνει, εμείς συνεχίζουμε να ελπίζουμε”.

Για το τι πήγε λάθος στον πρώτο γύρο: “Δεν έγιναν κάποια πράγματα όπως έπρεπε να γίνουν. Στον δεύτερο γύρο βελτιώθηκαν πολλά πράγματα και με την βοήθεια του κυρίου Νικολιδάκη προσπαθήσαμε όσο περισσότερο μπορούσαμε. Θεωρώ ότι αν γίνονταν όλα αυτά από την αρχή τότε θα τερματίζαμε στην πρώτη πεντάδα. Θεωρώ ότι έχουν μείνει δύο τελικοί και πρέπει να τους πάρουμε. Ως στόχο έχουμε θέσει να ξεπεράσουμε τον ΠΑΟΚ και είναι δύο κομβικά παιχνίδια που ακολουθούν για την Επισκοπή”.

Για το πως βλέπουν στην Επισκοπή το παιχνίδι με τον Φωστήρα: “Εμείς το μόνο που σκεφτόμαστε είναι ότι πρέπει να κερδίσουμε για την Επισκοπή, για τους εαυτούς μας και τον Φωστήρα. Είναι άλλο κομμάτι το ότι αν κερδίσουμε εμείς τότε θα ευνοηθεί και ο ΟΦΗ. Για εμάς είναι ένα ντέρμπι γιατί όλα τα παιδιά το νιώθουν και το βλέπουν έτσι. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι από την έδρα μας περνάει πολύ δύσκολα αντίπαλος. Άλλωστε, ζούμε στην Ελλάδα και όλα μπορούν να συμβούν. Θέλουμε να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε για την παραμονή μας”.

Για το τι ειπώθηκε από τον Φωστήρα μετά την ήττα του στον Κρουσώνα: “Για να σε θίξει κάποιος πρέπει να του έχεις δώσει δικαίωμα. Δεν μας ενδιαφέρει τι λέει ο κάθε προπονητής. Σίγουρα, θέλω να βγει ο ΟΦΗ και δεν το συζητάω, το δικό μου κίνητρο είναι να κερδίσει η Επισκοπή”.

Για τον ΟΦΗ: “Θεωρώ ότι αν η άνοδος φτάσει στο παιχνίδι του “Γεντί Κουλέ” τότε το παιχνίδι θα το πάρει ο κόσμος. Σε αυτό το γήπεδο, ο Φωστήρας δεν θα έχει καμία τύχη και δεν το λέω για να τον υποτιμήσω αλλά επειδή είναι η αλήθεια. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τον κύριο Νιόπλια, μόνο η προσωπικότητα του τα λέει όλα. Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με την Γ’ Εθνική. Ο ΟΦΗ είναι 3-4 σκάλες ανώτερος από τον Φωστήρα και ο κόσμος του χρειάζεται να δείξει υπομονή”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook