Γεωργίου: “Είμαστε παίκτες της Επισκοπής και τιμάμε τη φανέλα της”

O αρχηγός της Ρεθυμνιώτικης ομάδας έκανε μια γενική αποτίμηση της φετινής χρονιάς.

Η Επισκοπή ολοκήρωσε τα εντός έδρας ματς με ψηλά το κεφάλι αφού αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με τον Φωστήρα.

Ο αρχηγός της ομάδας, Θανάσης Γεωργίου, είπε:

«Αν και δεν μας αφήνει ικανοποιημένους το τελικό σκορ, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Πρώτον γιατί όταν παίζεις με τον πρωτοπόρο είναι ένα, έτσι κι αλλιώς δύσκολο ματς και δεύτερον γιατί, μέσα στην εβδομάδα ακούστηκαν πολλά πράγματα. Εμείς είμαστε παίκτες της Επισκοπής  και παίζουμε γι’ αυτή την ομάδα.

Εμάς δεν μας ενδιαφέρει εάν θα ευνοηθεί ο ΟΦΗ, ο Φωστήρας ή όποιος άλλος… Είμαστε παίκτες της Επισκοπής και τιμάμε τη φανέλα της Επισκοπής.

Πιστεύω ότι μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ για να πάρουμε το παιγνίδι. Επαναλαμβάνω ότι δεν μας αφήνει ικανοποιημένους γιατί θέλαμε τους τρεις βαθμούς».

Θεωρώ ότι καλώς ή κακώς, η Επισκοπή πληρώνει τον κακό της α’ γύρο.  Αξίζουν όμως  πολλά συγχαρητήρια στον κ. Νικολιδάκη και στη διοίκηση. Αν ήταν άλλη ομάδα ή άλλοι άνθρωποι, θα μπορούσαν να τα παρατήσουν.

Όχι μόνο δεν το έκαναν αλλά η ομάδα ενισχύθηκε και έγινε πολύ καλή. Μετά τον ΟΦΗ και τον Φωστήρα, η Επισκοπή είναι η μόνη που δεν έχει χάσει στην έδρα της εκτός από το ματς με τον ΟΦΗ.

Το αποδείξαμε και σήμερα παρά την ισοπαλία.  Αν είμαστε έτσι στον α’ γύρο, η ομάδα θα ήταν στην πρώτη 5αδα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook