Τα «κλειδιά» της φετινής πορεία του Αρη κατέγραψε ο Μελισσάς

Στο δικό του απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Οι δηλώσεις του έμπειρου στόπερ μετά την αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής απέναντι στο Σουφλί.
Ο Πασχάλης Μελισσάς αποτέλεσε ένα από τα πιο έμπειρα στελέχη του φετινού ρόστερ του Αρη, συμβάλλοντας και αυτός από την πλευρά του στην άνοδο της ομάδας. 

Ο έμπειρος στόπερ, μετά το τέλος του αγώνα στο Σουφλί, έκανε τον δικό του απολογισμό για την σεζόν που ολοκληρώθηκε, κατέγραψε τα κλειδιά» της πορείας του Αρη και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι όλα θα πάνε καλά επίσης στο εξωαγωνιστικό σκέλος.

Για την σεζόν που ολοκληρώθηκε: «Ηταν δύσκολη χρονιά, κυρίως λόγω της περσινής αποτυχίας, που η ομάδα δεν ανέβηκε κατηγορία. Φέτος, δείξαμε συσπείρωση, λειτουργήσαμε σωστά μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, ώστε να έρθει γρηγορότερα η άνοδος. Όπως κι έγινε, γεγονός που μας έλυσε τα χέρια και εκ του αποτελέσματος νιώθουμε δικαιωμένοι για την επιλογή μας να έρθουμε στον Αρη σε δύσκολη χρονική συγκυρία».

Για τον κόσμο της ομάδας:«Βέβαια και ήταν σημαντική η συμβολή του κόσμου, ο οποίος μας ενίσχυσε μέχρι και στην αυλαία του πρωταθλήματος στο Σουφλί, δίνοντας το “παρών”. Πλέον, περιμένουμε την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, για να ακολουθήσουμε ανάλογο ρυθμό και να φέρουμε τον Αρη στη Σούπερ Λίγκα».

Για το αν κρατούν κάτι από την φετινή σεζόν:«Δεν διαγράφουμε τίποτα. Αντιθέτως, οφείλουμε να κρατήσουμε στοιχεία, όπως η δουλειά που γίνεται από τον προπονητή σε συγκεκριμένα κομμάτια του παιχνιδιού και τα ζητά σε κάθε αγώνα. Επίσης, μεγάλη υπόθεση είναι η διατήρηση του καλού κλίματος στα αποδυτήρια, για το οποίο θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου. Ηταν κάτι που έβγαινε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για τα εξωαγωνιστικά ζητήματα που έχει μπροστά της πλέον η ομάδα:«Οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι σε αυτό το θέμα, για να αποφύγουμε τα περσινά. Δική μας δουλειά ήταν η καλή αγωνιστική παρουσία και να κάνουμε ό,τι ήταν δυνατόν για να παίρνουμε νίκες. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά. Βέβαια, στην Ελλάδα ο καθένας, χωρίς αποδείξεις, μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Ξέρουμε ότι τερματίσαμε άνετα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και αυτή είναι η ουσία που κρατάμε».

Πηγή: allaboutaris.com

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook