Πίτσος: “Μακάρι να αλλάξουν τα δεδομένα και να μείνουμε”

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Μήνας Πίτσος μίλησε στον Αthletic Radio 104.2 για την πορεία της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα της Γ εθνικής, το κρίσιμο ματς ΟΦΗ – Φωστήρας αλλά και τα μπάραζ ανόδου στην Γ εθνική.

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα τςη Γ εθνικής και ελπίζει σε αναδιάρθρωση της κατηγορίας για να μείνει στην κατηγορία αλλιώς του χρόνου θα παίζει στην Α1 ΕΠΣΗ.

Ο προπονητής της Κρουσανιώτικης ομάδας, Μήνας Πίτσος μίλησε στον Αthletic Radio 104.2 για την πορεία της ομάδας του, το κρίσιμο ματς ΟΦΗ -Φωστήρας αλλά και τα μπάραζ ανόδου στην Γ εθνική.

Αναλυτικά όσα είπε o Μηνάς Πίτσος στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για το κρίσιμο ματς ΟΦΗ – Φωστήρας

«Είναι ένα ματς που το περιμένουν όλοι. Θεωρώ οτι ο ΟΦΗ έχει το αβαντάζ αν και σε τέτοια ματς όλα τα αποτελέσματα είναι “ανοικτά”. Θα είναι ένα ντέρμπι και σε τέτοια ματς όποια ομάδα παίξει ποδόσφαιρο, έχει ψυχή και δύναμη θα επικρατήσει. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο και ο ΟΦΗ θα πρέπει να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που κάνει γιατί τις τελευταίες αγωνιστικές αγωνιστικές βλέπω οτι χάνει σίγουρα γκολ. Θα βρει όως τον τρόπο να κερδίσει και να δώσει χαρά στον κόσμου του. Ο Φωστήρας είναι μία σκληροτράχηλη ομάδα δεν είναι όμως η ομάδα που θα σε προβληματίσει αν είσαι καλός και επιβάλλεις τον ρυθμό σου. Ο ΟΦΗ έχει κάνει μία μεγάλη ανατροπή και καλείται να την ολοκληρώσει”.

Για τα σενάρια αναδιάρθρωσης της Γ εθνικής

“Κάθε χρόνο ακούμε πολλά και διάφορα σενάρια. Έτσι και φέτος ακούγεται οτι τελικά θα πέσουν πέντε και όχι επτά ομάδες όπως ισχύει τώρα. Για να δούμε. Εμείς θα κάνουμε το χρέος μας και την τελευταία αγωνιστική στην Κηφισιά και βλέπουμε. Δεν θα πάμε για… τουρισμό. Μακάρι να αλλάξουν τα δεδομένα και να μείνουμε. Αναφορικά με την επόμενη μέρα της ομάδας ανάλογα με το τι θα ισχύσει θα δούμε τι θα κάνουμε. Η ομάδα είναι διαφήμιση για το χωριό, υπάρχει οργάνωση και δεν θα αφήσει κανείς να πάει χαμένη η προσπάθεια που γίνεται. Το καλοκαίρι θα λάβουμε όλοι τις αποφάσεις μας”.

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα έμενε αν έκανε την πορεία του δεύτερου γύρου και στον πρώτο

“Πιστεύω πως ναι. Η ομάδα του δευτέρου γύρου έδειξε την αξία της και με τις εμφανίσεις μας στον δεύτερο γύρο πιστεύω πως αξίζαμε την παραμονή.  Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και δείξαμε και στο ματς με τον Φωστήρα οτι είμαστε μία καλή ομάδα και τιμάμε την φανέλα του ΠΑΟΚ. Τον πρώτο γύορ ήρθαν κάποια άτυχα αποτελέσματα που μας έφεραν πίσω. Στον δεύτερο γύρο εκμεταλλευτήκαμε και τον Κρουσώνα. Το πρωτάθλημα ήταν δύσκολο, τρέξαμε να καλύψουμε μία μεγάλη διαφορά αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν πήραμε ματς που θα έπρεπε νωρίτερα και το πληρώσαμε”.

Για τα μπαράζ ανόδου στην Γ εθνική

“Είναι μία διαδικασία που την ξέρω πολύ καλά αν και φέτος έχουν αλλάξει τα δεδομένα αφού ανεβαίνουν δύο ομάδες. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για τον ΠΟΑ και θεωρώ οτι έχει μία εξαιρετική ομάδα. Είναι ένα πρωτάθλημα ειδικών συνθηκών και δύσκολα καλύπτεις απώλειες ενώ καθοριστικό ρόλο παίζουν και οι τραυματισμοί. Οι αποστάσεις των ομάδων δεν είναι μεγάλες και αυτό φαίνεται και από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα. Τα φαβορί φαίνονται στο γήπεδο. Δεν θα είναι εύκολο για καμία ομάδα. Μην ξεχνάμε οτι και οι τέσσερις ομάδες είναι πρωταθλήτριες στους νομούς τους”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook