Ο Οικονομόπουλος μίλησε για την φετινή πορεία του Aρη

Αλλά και για το πως έζησε την ομάδα στα έξι χρόνια παραμονής του.

Ο Μπάμπης Οικονομόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air” και μίλησε για την φετινή πορεία του Αρη, αλλά και για το πως έζησε την ομάδα στα έξι χρόνια παραμονής του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πρώην παίκτης των “κιτρίνων”:

Πως είδε τον Αρη την φετινή χρονιά:

«Χάρηκα πολύ για τον ΑΡΗ. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα ανέβηκε. Βρίσκει σιγά σιγά τον δρόμο της. Όπου και να πηγαίνω όλοι με ρωτάνε για τον ΑΡΗ και για μένα είναι ακόμη πιο δύσκολο. Χαίρομαι που έχει βρεθεί ένας άνθρωπος και βάζει το χέρι στην τσέπη, στηρίζοντας την ομάδα. Μακάρι να βρεθούν κι άλλοι από πίσω του να τον στηρίξουν. Παρακολουθούσα τον ΑΡΗ καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν. Το όνομα του ΑΡΗ δεν μπορεί να ξεθωριάσει, είναι αδύνατον να συμβεί αυτό. Ο κόσμος διψάει γι’ αυτές τις ομάδες. Δεν γίνεται να βλέπεις τον ΑΡΗ, τον Ο.Φ.Η. στην Γ΄ Εθνική. Είναι κακό για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το αν σκέφτεται να παραμείνει στην Σπάρτη:

«Είναι νωρίς ακόμη να μιλήσουμε για κάτι τέτοιο, αλλά δεν το αποκλείω. Πέρασα καλά στην Σπάρτη, ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την ομάδα και την βοηθάει. Είναι πολύ πιθανόν λοιπόν να μείνω».

Για το τι έφταιξε κι έφυγε από την Λάρισα:

«Ίσως βιάστηκα να πάω στην Λάρισα και ήταν θέμα συγκυριών. Κάθε εμπόδιο σε καλό όμως. Ήταν ένα καλό πέρασμα που μου αφήνει καλές εντυπώσεις».

Αν έχει κάποιο παράπονο από τον Αρη:

«Δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο από τον Αρη. Όλα αυτά που έζησα με την ομάδα, ίσως να μην τα ξαναζήσω στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Υπήρχε συναίσθημα στον ΑΡΗ, δεν ήταν καθαρά επαγγελματική η παρουσία μου εκεί, σε αντίθεση με κάποιους άλλους που ήρθαν και έκαναν το κομμάτι τους. Εγώ αγάπησα την ομάδα, γιατί έζησα κάποια πράγματα εκεί. Η ομάδα από την πλευρά της μου έδωσε τα στοιχεία εκείνα που χρειάστηκα για να σταθώ ποδοσφαιρικά. Στην φιέστα που κάναμε ήρθε ο Νίκος Λαζαρίδης και τον ρώτησα για το φιλικό που συμμετείχε και μου είπε ότι δεν υπήρχε κόσμος στο γήπεδο. Είναι κρίμα αυτό που συμβαίνει. Ο κόσμος απελπίστηκε διότι κάποιοι έκαναν λάθη. Τώρα που πάει να γίνει κάτι καλό, ο κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει εκ νέου την προσπάθεια που γίνεται.

Εγώ ήμουν ένα κομμάτι του Αρη και ο Αρης είναι ένα κομμάτι δικό μου που θα μου μείνει για πάντα. Μακάρι κι ελπίζω κάποια στιγμή να επιστρέψω στην ομάδα. Από αυτά τα έξι χρόνια που ήμουν στην ομάδα, κρατάω μόνο τα καλά. Υπήρχαν και άσχημες στιγμές, αλλά εγώ κρατάω μόνον τα καλά. Θα ήμουν πολύ εγωιστής αν κρατούσα τα άσχημα. Θα ήταν πολύ άσχημος».

Για το πώς θα αισθανθεί του χρόνου που θα παίξει ως αντίπαλος του Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης»:

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο δύσκολο θα είναι για μένα. Η αλήθεια είναι ότι ανυπομονώ να έρθω, αλλά θα είναι πολύ δύσκολη στιγμή».

Για το πώς περιμένει το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ:

«Πιστεύω πως θα υπάρχουν 4-5 ομάδες που θα είναι πολύ καλές, φυσικά σε αυτές θα είναι ο Αρη. Η δυναμική του κόσμου του ΑΡΗ και του Ο.Φ.Η. θα κάνει την διαφορά πιστεύω. Από εκεί και πέρα πιστεύω η άνοδος θα κριθεί στην λεπτομέρεια. Μπορεί να κάνεις μία ήττα, μία «γκέλα» με τις μικρές ομάδες και να χάσεις την άνοδο. Το λέω αυτό επειδή το έχω ζήσει».

Πηγή: allaboutaris.com

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook