Πετράκης: “Έπαιξε ρόλο και το συναίσθημα”

Ο Ρεθυμνιώτης προπονητής Γιώργος Πετράκης μίλησε για τους λόγους για τους οποίους είπε το “ναι” στους ανθρώπους του Ερμή Ζωνιανών για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Γιώργος Πετράκης είναι εδώ και δύο μέρες ο νέος τεχνικός του Ερμή Ζωνιανών και αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους δέχθηκε την πρόταση της Ρεθυμνιώτικης ομάδας.

Ο νεαρός προπονητής μιλώντας στο RethymnoSports.gr, ανέφερε:

«Αισθάνομαι πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος που θα εκπροσωπήσω αυτό το σωματείο από το πρόσωπο του προπονητή.

Ο Ερμής Ζωνιανών είναι ένας σύλλογος με πολύ σωστή δομή, και οι άνθρωποι που τον περιβάλλουν έχουν πολύ αγάπη για αυτόν και το δείχνουν έμπρακτα. Οι απόψεις μας είναι ταυτόσημες σε όλα τα ζητήματα και στην ποδοσφαιρική φιλοσοφία που θα χαράξουμε.

Ο Ερμής Ζωνιανών τα τελευταία χρόνια έχει μια πολύ ανοδική πορεία, στόχος μας είναι να την εξελίξουμε και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου έπαιξε η οργάνωση της ομάδας, το μεράκι των ανθρώπων και η υγεία που βγάζει αυτή η ομάδα σε οργανωτικά και όχι μόνο επίπεδα. Δεν σας κρύβω πως στην τελική μου απόφαση να συνεργαστώ με τον Ερμή Ζωνιανών, έπαιξε ρόλο και το συναίσθημα, λόγω της καταγωγής μου από το Ρέθυμνο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook