Γεωργίου: “Όλα τα ωραία κάποια στιγμή, τελειώνουν”

Ο 30χρονος τερματοφύλακας δεν θα συνεχίσει στην Επισκοπή.

Η Επισκοπή και ο Θανάσης Γεωργίου δεν θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας συναντήθηκε με τη διοίκηση της ομάδας κι αποφασίστηκε πως, στη σεζόν που έρχεται, δεν θα  συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με τον γυπαετό στο στήθος.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει σχετικά:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Θανάση Γεωργίου. Η ομάδα μας τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται να έχει μια πολύ όμορφη σταδιοδρομία στην καριέρα του».

Θ. Γεωργίου: «Κάποια στιγμή οι δρόμοι μας θα ξανανταμώσουν»

Αμέσως μετά και το τυπικό τέλος στη συνεργασία, ο έμπειρος πορτιέρε θέλησε να μιλήσει στο aoepiskopis.gr για να μοιραστεί κι εκείνος με τη σειρά του τις δικές του σκέψεις του.

«Καλώς ή κακώς, όλα τα ωραία κάποια στιγμή, τελειώνουν. Βέβαια, ήταν μια χρονιά που μας άφησε στεναχωρημένους λόγω του υποβιβασμού της ομάδας μας που βρέθηκε έπειτα από τόσα χρόνια στην τοπική κατηγορία. Δεν παύει όμως να είναι για μένα μια ξεχωριστή χρονιά όπου γνώρισα φανταστικούς ανθρώπους όπως, τον πρόεδρο κ. Νικολιδάκη, το τεχνικό τιμ και φυσικά τα μέλη της διοίκησης.
Θέλω να πω όμως ξεχωριστά ένα τεράστιο «ευχαριστώ» στον  πρόεδρο που πραγματικά, γι’ αυτή την ομάδα έχει θυσιάσει πολλά πράγματα και αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο της ζωής του.

Για μένα, αυτή, είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή. Είμαι επαγγελματίας όμως και πρέπει να κοιτάξω και ‘γω την επόμενη μέρα.

Όσο για την επόμενη μέρα της Επισκοπής, θεωρώ ότι θα κάνει ένα γρήγορο πέρασμα από το τοπικό και θα ξαναβγεί στη Γ’ Εθνική.

Ξέρετε, είναι πολύ κρίμα μια ομάδα με τόσο καλή οργάνωση να βρίσκεται στο τοπικό ή ακόμα-ακόμα και στη Γ’ Εθνική.

Τέλος είμαι σίγουρος ότι, φεύγω αφήνοντας μονάχα φίλους και είμαι πεπεισμένος μέσα μου ότι κάποια στιγμή, οι δρόμοι μας θα ξανανταμώσουν».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook