Στην Παιανία θέλει να κάνει προετοιμασία ο Πανθηραϊκός

Η ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη έχει μεγάλα σχέδια για την προσεχή αγωνιστική σεζόν.

Στο προπονητικό κέντρο που ανήκει στην οικογένεια Βαρδινογιάννη θέλει να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Στον Πανθηραϊκό κινούνται σταθερά και μεθοδικά σε όλα τα επίπεδα εν όψει της πρώτης τους συμμετοχής στη Γ΄Εθνική.

Η ομάδα της Σαντορίνης παράλληλα με τον μεταγραφικό σχεδιασμό που μέχρι στιγμής πάει… πρίμα, τρέχει κι άλλα κρίσιμα ζητήματα προκειμένου να παρουσιαστεί καθόλα έτοιμη τη νέα σεζόν.

Ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια του προγραμματισμού, πέραν της ενίσχυσης του ρόστερ, είναι και το ζήτημα της προετοιμασίας της ομάδας.

Η mikriliga.com αποκαλύπτει λοιπόν ότι ο Πανθηραϊκός βρήκε το μέρος που θα «χτιστεί» και θα μονταριστεί το συγκρότημα του Μανώλη Παπαματθαιάκη για την προσεχή αγωνιστική σεζόν.

Αυτό δε θα είναι άλλο από το προπονητικό κέντρο της Παιανίας, το οποίο ανήκει στην οικογένεια Βαρδινογιάννη και επί σειρά ετών αποτελούσε το «κάστρο» του Παναθηναϊκού όταν η ΠΑΕ ήταν στην ιδιοκτησία Βαρδινογιάννη. Οι νεοφώτιστοι στη Γ΄Εθνική έχουν στείλει σχετικό αίτημα με συγκεκριμένες ημερομηνίες και περιμένουν απάντηση.

Είναι περιττό να σας πούμε πως στην Παιανία οι εγκαταστάσεις πληρούν τις προϋποθέσεις ώστε μια ομάδα να κάνει την προετοιμασία της ακόμα κι αν αυτό βρίσκεται εντός της Αττικής καλοκαιριάτικα.

Πηγή: mikriliga.com

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook