Δικός του και ο Σεχολάρι

Ο Ερμής Ζωνιανών ενισχύθηκε σημαντικά με την απόκτηση του επιθετικού, Αλέξανδρου Σεχολάρι.

Μία ακόμη υπέρβαση έκανε ο Ερμής Ζωνιανών, αποκτώντας τον Αλέξανδρο Σεχολάρι και ενισχύοντας ακόμη περισσότερο  την γραμμή κρούσης του, ενόψει της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Rethymnosports.gr το «ψηστήρι των Ρεθυμνιωτών έπιασε τόπο και έπεισαν τον 25χρόνο επιθετικό να πει το πολυπόθητο ναι και θα φοράει τη νέα χρονιά την πράσινη φανέλα.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική προσθήκη για τους Ζωνιανούς, οι οποίοι γίνονται πολύ ισχυροί στην επιθετική τους γραμμή. Ο Σεχολάρι είναι ένας ποδοσφαιριστή με πολύ ποιοτικά χαρακτηριστικά στην θέση του σέντερ φορ και πολλές παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Football League. Ο Σεχολάρι είναι γνώριμος στους Ρεθυμνιώτες φιλάθλους, αφού τις δύο χρονιές που αγωνίστηκε η Επισκοπή στην Football League, την βρήκε ως αντίπαλος φορώντας τις φανέλες του Φωστήρα και του Παναιγιαλείου.

Ο Αλέξανδρος Σεχολάρι είναι γεννημένος στις 12 Μαΐου 1991, έχει ύψος 1.78 και αγωνίζεται στην θέση του σέντερ φορ. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Κατερίνη φορώντας την φανέλα της Κ20 του Πιερικού, ενώ στην ανδρική ομάδα του ιστορικού συλλόγου αγωνίστηκε την τριετία 2010-13. Τη σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε στην Football League με την φανέλα του Ταύρου, όπου και τέθηκε αντιμέτωπος με την Επισκοπή. Αυτή η χρονιά ήταν εξαιρετική για τον Σεχολάρι, αφού πέτυχε 15 γκολ με την ομάδα του Ταύρου.

Κάτι που συνέβη και την επόμενη χρονιά (2014-15) όπου και πάλι έπαιξε στην Football League για λογαριασμό του Παναιγιαλείου. Πέρυσι αγωνίστηκε  το α’ εξάμηνο στην Πύδνα Κίτρους, ενώ στο β’ εξάμηνο φόρεσε την φανέλα της Χαλκίδας.

Πηγή: rethymnosports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook