Aρκετά ικανοποιημένος o Πετράκης

Από την πορεία της προετοιμασίας του Ερμή Ζωνιανών.

Η δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας του Ερμή Ζωνιανών βρίσκεται στην ολοκλήρωση της και ο Γιώργος Πετράκης είναι αρκετά ικανοποιημένος από την πορεία της και από την προσπάθεια που καταβάλλουν οι παίκτες του αυτό το διάστημα.

Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός είναι ευχαριστημένος από την μεγάλη διάθεση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές του, ενώ τον χαροποιεί πάρα πολύ το γεγονός πως μέχρι στιγμής παρά το επίπονο της προετοιμασίας, δεν υπάρχει ο παραμικρός τραυματισμός.

“Η προετοιμασία πάει πολύ καλά και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά, τα οποία δείχνουν πολύ μεγάλη διάθεση. Είναι κάτι φυσικά που με χαροποιεί ιδιαίτερα. Νομίζω πως οι συνθήκες που δουλεύουμε είναι αρκετά καλές. Αυτή την περίοδο από τους βασικούς στόχους είναι να ενσωματώσουμε τα καινούρια παιδιά στην ομάδα και όλα στην φιλοσοφία που θα έχουμε την φετινή χρονιά. Τις δύο πρώτες αυτές εβδομάδες έχουμε ρίξει το βάρος στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης που είναι και το πιο σημαντικό αυτή την περίοδο. Ιδιαίτερα με χαροποίει που αν και η ένταση των προπονήσεων είναι υψηλή δεν έχουμε βγάλει κάποιο τραυματισμό, γιατί είναι πολύ σημαντικό”

Ο νεαρός τεχνικός μίλησε και για το σημερινό φιλικό με τον ΟΦΗ (ΒΑΚ, 18.00), όπου αναμένεται να μοιράσει το χρόνο στους παίκτες του, έχοντας την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα

«Παίζουμε το πρώτο φιλικό με τον ΟΦΗ, όπου ο αντίπαλος είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα, μεγαλύτερης κατηγορίας. Θα μοιράσουμε το χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά για να δούμε σε τι κατάσταση είναι. Ο αντίπαλος είναι μεγάλης δυναμικότητας και θα έχουμε την ευκαιρία να βγάλουμε σημαντικά συμπεράσματα», τόνισε με νόημα.

Πηγή: rethymnosports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook