Στην Πάτρα η κλήρωση της Γ’ Εθνικής

Ακόμα δεν έχει οριστεί η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης.

Στην Πάτρα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.
Η όλη εκδήλωση, όπως αποφάσισε η ΕΠΟ, θα λάβει χώρα σε ξενοδοχείο της Πελοποννησιακής πόλης, όπου θα γνωστοποιηθεί το πρόγραμμα της Γ’ Εθνικής.
Ήταν μία πρόταση του προέδρου της ΕΠΣ Αχαΐας κ. Δημήτρη Μπαλαφούτη με την Ελληνική Ομοσπονδία να την κάνει αποδεκτή. Η τελευταία φορά που έδρα της κλήρωσης ήταν σε επαρχιακή πόλη, ήταν το 2013. Τότε ήταν η χρονιά της ΑΕΚ στη Γ’ Εθνική και όλη η εκδήλωση είχε φιλοξενηθεί στη Φλώρινα.
Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα, είναι η ημερομηνία της τέλεσης.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής της Γ’ Εθνικής, Μιχάλης Τζανόπουλος μαζί με τους συνεργάτες του δεν έχουν ορίσει την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης. Φυσικά αυτή, δεν πρόκειται να αργήσει πολύ. Υπολογίζεται ότι θα πραγματοποιηθεί στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου του Αυγούστου.
 
Η Διοικούσα Επιτροπή Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής θα ετοιμάσει τους φακέλους που αναμένεται ανοίξουν για να γνωστοποιηθεί ο τρόπος με τον οποίο θα έχουν καταρτιστεί οι 4 όμιλοι.
Σχετικά πάντως με τον διαχωρισμό των ομίλων, στον Δ’ όπου θα συμμετάσχουν οι κρητικές ομάδες και φυσικά ο Ερμής, ο αριθμός δεν πρόκειται να αλλάξει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Οι «16» ομάδες είναι γνωστές με τις Κρητικές να παραμένουν στα ίδια επίπεδα (4), (Ερμής, ΙΝΚΑ, Εργοτέλης και ΠΟΑ) όπως 4 είχαμε και πέρυσι (Επισκοπή, Ερμής, ΠΑΟΚ, ΟΦΗ).
Οι ομάδες που προστίθενται είναι οι: Πανθηραϊκός, Άγιος Ιερόθεος, Θύελλα Ραφήνας, Εργοτέλης, ΠΟΑ, ΙΝΚΑ και Ρόδος.
Οι νομοί που δεν θα έχουν εκπρόσωπο στη Γ’ Εθνική είναι οι ΕΠΣ: Έβρου, Καστοριάς, Ιωαννίνων, Καρδίτσας, Αιτωλοακαρνανίας.
Αναλυτικά ο Δ’ όμιλος:
ΕΠΣ Κυκλάδων: Πανθηραϊκός
ΕΠΣ Αθηνών: Φωστήρας, Ηλυσιακός, Κηφισιά, Άγιος Ιερόθεος
ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής: Τριγλία Ραφήνας, Θύελλα Ραφήνας
ΕΠΣ Πειραιά: Εθνικός, Ιωνικός, Προοδευτική
ΕΠΣ Ρεθύμνου: Ερμής Ζωνιανών
ΕΠΣ Ηρακλείου: Εργοτέλης, ΠΟ Ατσαλένιου
ΕΠΣ Χανίων: ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ
ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Ιάλυσος, Ρόδος
Πηγή: rethnea.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook