Πετράκης στο athleticradio.gr: “Είμαστε σε καλό δρόμο”

Δήλωσε περήφανος που σήκωσε ως αρχηγός του ΠΟΑ την κούπα του Σούπερ Καπ στον Τελικό με τον Ηρόδοτο.

Τον πρώτο τίτλο της σεζόν πανηγυρίζει ο ΠΟΑ, που έκανε το «back 2 back», κατακτώντας και φέτος το Super Cup της ΕΠΣΗ επικρατώντας με 2-1 του Ηροδότου στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ο αρχηγός της ομάδας του Ατσαλένιου, Μάνος Πετράκης, μίλησε στο athleticradio.gr για την κατάκτηση της κούπας από την ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Eμείς μέχρι την αποβολή του Χαρίτου είχαμε την υπεροχή και ελέγχαμε το ματς. Μετά αποσυντονιστήκαμε αλλά είναι φυσιολογικό αφού είναι νωρίς ακόμα και είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Γενικά ήμασταν καλύτεροι από τον Ηρόδοτο.

Είμαστε σε καλό δρόμο και δείξαμε ένα καλό πρόσωπο. Σε γενικές γραμμές είμαστε ικανοποιημένοι αφού ξεκινήσαμε την χρονιά και φέτος με τίτλο”, ενώ μίλησε και για τα συναισθήματά του που σήκωσε την κούπα ως αρχηγός:

“Eίναι κάτι το ιδιαίτερο για μένα. Είμαι περήφανος που εκπροσωπώ ως αρχηγός αυτό τον μεγάλο σύλλογο. Είναι ένα έντονο συναίσθημα και νιώθω περήφανος”.

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ εθνικής και το ματς με τον Πανθηραϊκό στο Ατσαλένιο στις 11/9 ανέφερε:

“Τώρα είμαστε σε περίοδο σκληρής προετοιμασίας και υπάρχει κούραση. Είμαστε ικανοποιημένοι από την δουλειά που γίνεται και βρισκόμασατε στην τελική ευθεία.

Θεωρώ οτι στην πρεμιέρα θα είμαστε όσο πιο έτοιμοι μπορούμε. Θα είναι ένα δύσκολο ματς αλλά με την βοήθεια του κόσμου μας μπορούμε να ξεκινήσουμε με νίκη το νέο πρωτάθλημα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά φέτος”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook