Παπαματθαιάκης στο Athletic Radio 104,2: “Η πρεμιέρα θα είναι δύσκολη”

O προπονητής του Πανθηραϊκού μίλησε στον γηπεδούχο σταθμό της πόλης μετά την φιλική νίκη της ομάδας του επί του Εργοτέλη (3-1) και αναφέρθηκε στον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής με τον ΠΟΑ στο Ατσαλένιο (11/9).

Φιλική νίκη με 3-1 πήρε ο Πανθηραϊκός επί του Εργοτέλη με 3-1 στην Σαντορίνη σε ένα ματς με… άρωμα Γ εθνικής.

O προπονητής της ομάδας της Σαντορίνης, Μανώλης Παπαματθαιάκης, μίλησε στον γηπεδούχο σταθμό της πόλης μετά το ματς και λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Athletic Radio 104,2 και τον Μανώλη Θέμελη:

“Πετύχαμε μία φιλική νίκη η οποία είναι σημαντική γιατί παίζαμε με μία εξαιρετική ομάδα. Μας προβλημάτισε το γρήγορο γκολ που δεχθήκαμε αλλά μετά αντιδράσαμε σωστά, κάναμε αλλαγές και δείξαμε το καλό μας πρόσωπο. Πιέσαμε και πετύχαμε τρία μαζεμένα γκολ και αν ήμασταν εύστοχοι θα είχαμε σκοράρει κι άλλα γκολ.

Ο Εργοτέλης για μένα είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο και αυτό το ματς ήταν ένα δυνατό τεστ για μας”.

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον ΠΟΑ στο Ατσαλένιο:

“Παίζουμε εκτός έδρας απέναντι σε έναν ιστορικό αντίπαλο. Ξέρουμε τις δυσκολίες του ματς και της έδρας του αντιπάλου μας. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό σε κάθε ματς. Η πρεμιέρα θα είναι δύσκολη”.

Ενώ για το φετινό πρωτάθλημα:

“Θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Ναι, μεν πέφτει μόνο  μία ομάδα αλλά όλες οι ομάδες θα είναι ανταγωνιστικές. Χρειάζεται δυνατή προσπάθεια. Με νοιάζει η ομάδα μου και επειδή ξέρω την κατηγορία αυτό που μετράει είναι να επικεντρώνεσαι μόνο στην δική σου ομάδα. Όλα τα ματς θέλουν προσοχή και θα έχουν τον ίδιο βαθμό δυσκολίας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook