Κάββαλος: “Στόχος μας να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε”

Ο Πρόεδρος του Ερμή Ζωνιανών οριοθέτησε τους στόχους για την φετινή σεζόν.

Ο Πρόεδρος του Ερμή Ζωνιανών, Γιάννης Κάββαλος ,μίλησε για την επικείμενη έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, στην «Κρητική Επιθεώρηση», οριοθετώντας τους στόχους για την φετινή σεζόν, ενώ εξήρε τις επιλογές των παικτών και του προπονητή, Γιώργου Πετράκη, τονίζοντας:

“Με αφορμή την επικείμενη έναρξη της φετινής σεζόν θα ήθελα να επισημάνω πως οι στόχοι μας είναι να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Έχουμε αποκτήσει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, με εμπειρία σε Β’ και Γ’ Εθνική.

Επίσης, έχουμε έναν πολύ καλό και φέρελπι προπονητή τον Γιώργο Πετράκη, ο οποίος έχει πολλές γνώσεις πάνω στον ποδόσφαιρο. Με πολλή δουλειά θεωρώ πως θα πετύχουμε τους στόχους μας.

Νομίζω ότι η ομάδα με το ηθικό που διαθέτει δεν έχει να φοβηθεί κάτι. Φυσικά όσο πιο γρήγορα «δέσει» το σύνολο και προσαρμοστεί το σύνολο τόσο πιο γρήγορα θα έρθουν τα αποτελέσματα”.

Επίσης, ο ισχυρός άνδρας του Ερμή αναφέρθηκε στον κόσμο της ομάδας, ζητώντας την στήριξη του στην φετινή προσπάθεια της:

“Από τον κόσμο μας θέλω να μας αγκαλιάσει διότι είναι η μοναδική ομάδα που εκπροσωπεί τον Μυλοπόταμο και κατ’ επέκταση το Ρέθυμνο σε Εθνική κατηγορία. Χρειαζόμαστε αυτή την στήριξη από τους φιλάθλους μας και να είναι σίγουροι ότι θα τους ανταμείψουμε με αποτελέσματα μας και την σοβαρότητα που διαθέτει η ομάδα”.

Πηγή: rethymnosports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook