Σκληρή ανακοίνωση προς πάσα κατεύθυνση

Εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων της Ρόδου.

Σκληρή ανακοίνωση προς πάσα κατεύθυνση μετά και τις τελευταίες εξελίξεις που συμβαίνουν στον σύλλογο, εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων της Ρόδου, η “Κακιά Σκάλα”.

Σε αυτήν, οι οπαδοί της ομάδας καλούν αυτούς που δεν μπορούν να διοικήσουν τον σύλλογο, να “πακετάρουν” τα πράγματα τους ενώ παράλληλα δείχνουν αγανακτισμένοι αναφορικά με τις αποχωρήσεις παικτών.

Αναλυτικά:

“Τα μέλη του συνδέσμου μας κρατανε την φράση της διοίκησης Ρόδος ξανά ψηλά!Βέβαια αυτό το τελευταιο διάστημα φαίνεται να ξεχνιέται αφού κάθε μέρα ακούγεται και μια αποχώρηση ακόμα και παιχτών που έγιναν πρόσφατα μεταγραφή στην ομαδα μας.Με αποκορύφωση την κατασταση που επικρατεί τις τελευταίες μέρες θέλουμε να βγάλουμε αυτην την ανακοίνωση.

Η Ρόδος είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία και κανένας δεν μπορεί να απλώνει χερι πάνω της.Αν δεν μπορεί η παρούσα διοίκηση να σηκώσει το βαρύ αυτό όνομα της αγαπημένης μας ομάδος τοτε καλό θα ηταν να αρχίσει να πακεταρει σιγά σιγά τα πράγματα της .Οποίος δεν σέβεται αυτό το μεγαλο όνομα της ροδου θα μας βρει μπροστά του.

Σας ξέρουμε! Ο Πυρήνας της κακιάς σκάλας”.

Πηγή: Xxsports. Org

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook