Τριανταφύλλου: “Γιατί να μην κάνει την υπέρβαση ο ΠΟΑ;”

Ο Τάσος Τριανταφύλλου μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή “Ανατροπή και Πέναλτι” όπου αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Εργοτέλη αλλά και τις φιλοδοξίες του ΠΟΑ στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Τριανταφύλλου στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή “Ανατροπή και Πέναλτι”

Για το 2Χ2 του ΠΟΑ στο πρωτάθλημα: “Δουλεύουμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι και δεν βάζουμε στο παιχνίδι μας μελλοντικά σχέδια ή πλάνα. Η ομάδα κράτησε τον βασικό κορμό και με κάποιες έξυπνες προσθήκες καταφέραμε να ενισχυθούμε σημαντικά”.

Για τον φετινό ΠΟΑ: “Οι ομάδες δεν αγοράζονται αλλά φτιάχνονται. Σίγουρα, είναι καλό να έχεις ένα υψηλό μπάτζετ για να μπορείς να παρέχεις κάποια πράγματα σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο ΠΟΑ είναι η εξαίρεση όπου στόχος των ομάδων είναι να προωθήσει νέα παιδιά σε ομάδες εντός ή εκτός Κρήτης που αγωνίζονται σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Από την στιγμή που ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας πετυχαίνει, γιατί να τον αλλάξουμε;”

Για τη νίκη επί της Κηφισιάς: “Ήταν ένα παιχνίδι, όπως είπαμε και εμείς στα αποδυτήρια, απέναντι σε μια ομάδα όπως η Κηφισιά που έχει πρωταγωνιστικό στόχο στο πρωτάθλημα. Μπορεί να τα χαλάει στο τέλος αλλά πάντα είναι δευτερότριτη. Ο προπονητής μας είχε συλλέξει πληροφορίες για την ομάδα και πήγαμε 100% προετοιμασμένοι. Βγήκαμε μουδιασμένοι και φάγαμε ένα ημίχρονο μέχρι να συνέλθουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε και άλλα γκολ. Η νίκη που πετύχαμε ήταν πέρα ως πέρα δίκαιη. Αν εξαιρέσεις και το πρώτο ημίχρονο όπου ο αντίπαλος είχε την περιοχή, δεν κινδυνεύσαμε πέρα από μια ευκαιρία. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν απειληθήκαμε σε καμία φάση”.

Για το γεγονός ότι φέτος υποβιβάζεται μόνο μια ομάδα: “Είναι μεγάλη υπόθεση για τις ομάδες όμως από την άλλη είναι και κακό. Είναι κακό γιατί οι ομάδες δεν ρίχνουν χρήματα, το επίπεδο είναι χαμηλό και καταλαβαίνετε ότι στον δεύτερο γύρο, εάν υπάρχει ο αδύναμος κρίκος, θα υπάρχουν πολλές αδιάφορες ομάδες και δεν θα είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα”.

Για το αν ο Εργοτέλης θεωρείται φαβορί: “Ο Πανθηραϊκός και η Κηφισιά δεν είναι οι ομάδες που είχα στο μυαλό μου πριν τις αντιμετωπίσουμε. Βάσει ρόστερ ο Εργοτέλης είναι το μεγάλο φαβορί. Και η διοίκηση του είναι δυνατή, με τον τρόπο που κινείται, και αυτό φαίνεται μέχρι τώρα. Βέβαια, όλα θα κριθούν μέσα στο γήπεδο”.

Για το αν ο ΠΟΑ μπορεί να κάνει την υπέρβαση: “Γιατί όχι; Βέβαια, το ρόστερ είναι μικρό και δεν γνωρίζω αν θα αντέξει όμως εάν τον Γενάρη είμαστε κοντά, πιστεύω ότι η διοίκηση θα κάνει ότι χρειαστεί για να βοηθήσει την ομάδα. Όμως, η άνοδος δεν είναι αυτοσκοπός και δεν θα πεθάνουμε αν δεν βγούμε”.

Για το ότι συναντιώνται ΠΟΑ και Εργοτέλης μετά από αρκετά χρόνια: “Εκείνη την εποχή όλα τα παιχνίδια ήταν Ηρακλειώτικα ντέρμπι που είχαν τα πάντα. Φασαρίες, κοκορομαχίες, κόκκινες κάρτες και ήταν ντέρμπι με όλη την σημασία της λέξης. Βέβαια, από τότε έχουν περάσει τόσα χρόνια και οι δύο ομάδες δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα και είναι αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά”.

Για το παιχνίδι της Κυριακής: “Τα αουτσάιντερ φαίνονται μέσα στο γήπεδο. Παίζουμε στο σπίτι μας και θα έχουμε υπέρ μας τον κόσμο. Δεν έχουμε άγχος γιατί δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Εμείς δεν έχουμε το άγχος ότι πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Δεν έχω άποψη για τον Εργοτέλη”.

Για την συνύπαρξη του με τον Μανώλη Ρουμπάκη: “Είμαστε μαζί από μικρά παιδιά. Παντρευτήκαμε με διαφορά έξι μήνες και τα παιδιά μας έχουν την ίδια διαφορά. Έχουμε παίξει συμπαίκτες στον ΟΦΗ, στον Ρούβα. Μπορούμε ακόμα να βοηθήσουμε τον ΠΟΑ από την θέση του ποδοσφαιριστή”.

Για τον ΟΦΗ: “Ξεκίνησε θετικά η χρονιά που κέρδισε τον Αχαρναϊκό, σίγουρα η αναβολή του πρωταθλήματος δεν κάνει καλό σε καμία ομάδα όμως ο ΟΦΗ είναι καλύτερος από πέρυσι. Έχει πάρει καλύτερους παίκτες από πέρυσι. Ο Βουό είναι ένας επιθετικός που κάνει όλες τις δουλειές και είναι καλός παίκτες όπως ο Μιλοσάβλιεβ είναι αρκετά καλός ποδοσφαιριστής. Ο Μασάδο είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook