Χατζηδιαμαντής: “Ο ΠΟΑ παίζει ωραίο και ελκυστικό ποδόσφαιρο”

Το… alter ego του Βασίλη Κρασανάκη στον πάγκο της ομάδας του Ατσαλένιου, Γιώργος Χατζηδιαμαντής, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για την πετυχημένη πορεία του ΠΟΑ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, την φιλοσοφία της ομάδας αλλά και την δύσκολη συνέχεια.

Ο ΠΟΑ… πετάει από νίκη σε νίκη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Γ εθνικής και δείχνει οτι τα… καλύτερα έρχονται.

Ο άμεσος συνεργάτης του Βασίλη Κρασανάκη στον πάγκο της ομάδας του Ατσαλένιου, Γιώργος Χατζηδιαμαντής, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για την πετυχημένη πορεία ου ΠΟΑ, την φιλοσοφία του αλλά και για το φετινό πρωτάθλημα ης Γ εθνικής (4ος όμιλος).

Αναλυτικά όσα είπε o Γιώργος Χατζηδιαμαντής, στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για το ματς με τον Εθνικό που δεν έγινε

«Εμείς περιμέναμε να παίξουμε αλλά κάτι τέοιο ήταν αδύνατο. Σωστά δεν έγινε το ματς αφού κινδύνευε η υγεία των παικτών. Ήταν πάνω από τις δυνάμεις μας η διεξαγωγή του ματς. Το τοπίο ήταν… κάτασπρο και κάθε άλλο παρά ποδοσφαιρικό. Η εικόνα του γηπέδου ήταν πρωτόγνωρη για το Ατσαλένιο”.

Για την πρόκριση επί της Ρόδου (2-0) και το ματς της Κυριακής με τον Αγιο Ιερόθεο

“Κάναμε ένα γαμήλιο δώρο στον Βασίλη Κρασανάκη και θα έρθουν και άλλα. Εμείς στοχεύουμε στην νίκη σε όποια διοργάνωση και αν παίζουμε. Η διοργάνωση αυτή μπορεί να μην έχει κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο για τις ομάδες αλλά μπορεί να μας δώσει μία διάκριση.  Παίξαμε με αλλαγές, κάποιες αναγκαστικές, αλλά κοιτάμε το δύσκολο ματς με τον Αγιο Ιέροθεο, που σίγουρα μας ενδιαφέρει περισσότερο. Έχει πολύ καλή ομάδα και σίγουρα η πορεία της δεν είναι τυχαία. Χρειάζεται προσοχή και θα είναι ένα δύσκολο εντός έδρας ματς”.

Για την έως τώρα πορεία της ομάδας

“Ο καθρέφτης  για μία ομάδα είναι ο πίνακας της βαθμολογίας. Είμαστε στα… μισά του δρόμου και την ξεκάθαρη εικόνα την δείχνει η βαθμολογική συγκομιδή των ομάδων. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και σίγουρα δεν είναι αποτέλεσμα.. τύχης η πορεία μας. Ο ΠΟΑ είναι ψηλά στην  βαθμολογία και παίζει ωραίο και ελκυστικό ποδόσφαιρο. Κρατήσαμε ένα κορμό από πέρυσι και σχεδόν με το ίδιο καλοδουλεμένο ρόστερ, με μικρές προσθήκες πορευόμαστε. Δεν έχουμε θέσει κάποιο στόχο μακρινό αλλά θέλουμε να σωθούμε γρήγορα και να προωθήσουμε στην ομάδα νέα παιδιά. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Πάμε σε κάθε ματς για την νίκη και αυτό φαίνεται από το γεγονός οτι δεν έχουμε ισοπαλία. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Η βαθμολογική μας συγκομιδή είναι ικανοποιητική. Μας αναγνωρίζουν όλοι και είμαστε ένα υγιές και φιλόξενο σωματείο”.

Για το φετινό πρωτάθλημα της Γ εθνικής

“Ο Εργοτέλης με τον Ιωνικό έχουν τον πρώτο λόγο για την άνοδο. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Έχει αρκετές δυνατές ομάδες. Ειδικά οι ομάδες των Αθήνων παραδοσιακά είναι ισχυρές. Είναι ένας αμφίρροπος όμιλος ενώ πέφτει μόνο μία ομάδα. Όμως και στην ουρά θα γίνει… “σφαγή”. Έχει δρόμο ακόμα και θα υπάρχει ενδιαφέρον έως το τέλος”.

Για τα μεταγραφικά

“Θα υπάρξει μία συνάντηση του Προέδρου μας με τον προπονητή. Δεν έχω πληροφόρηση τι θα γίνει. Εμείς κινηθήκαμε ταπεινά το περασμένο καλοκαίρι και έχουμε ένα ρόστερ με βάθος αν και στηρίζομαστε κυρίως σε 14-15 παίκτες. Έχουμε μία φιλοσοφία και είμαστε ένα νοικοκυρεμένο σωματείο που δεν ξεφεύγει οικονομικά από τις βασικές της αρχές”.

Για την φιλοσοφία του ΠΟΑ

“Στην ομάδα γίνεται καλή και συστηματική δουλειά. Έχουμε πολύ καλές Ακαδημίες και βγάζουμε συνεχώς παίκτες. Δίνουμε την ευκαιρία στους νέους παίκτες να αν αδειχθούν. Μας αρέσει να δουλεύουμε με νέους παίκτες. Βέβαια έχουμε και  έμπειρους παίκτες που κάνουν την διαφορά αλλά είναι και… δάσκαλοι για τους μικρούς. Για την πορεία των Γιακουμάκηδων, και όχι μόνο, είμαστε περήφανοι και καμαρώνουμε”.

Στο Stoiximan.gr θα βρεις τις πιο ελκυστικές στοιχηματικές στοιχηματικές προσφορές

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook