Στην διαιτησία στάθηκε ο Στεφανίδης

Έξαλλος με τις αποφάσεις του διαιτητή ήταν στο φινάλε της αναμέτρησης με τον Εθνικό (2-1) ο τεχνικός του Ιάλυσου.

Έξαλλος με τις αποφάσεις του διαιτητή Μπακογιάννη ήταν στο φινάλε της αναμέτρησης με τον Εθνικό ο Μάρκος Στεφανίδης.

Ο τεχνικός του Ιάλυσου στάθηκε στις αποφάσεις του διαιτητή που καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα.

«Το σημερινό αποτέλεσμα δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα του αγώνα. Μιλάμε για καθαρή αλλοίωση! Για ακόμα μια φορά, παίξαμε 11 εναντίον 12!

Εξαιρώ τους επόπτες, Μαχαίρα και Κάντα, που ήταν καλοί σε σχέση με τον κ. Μπακογιάννη. Για αυτό το λόγο θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια και το πάθος που έδειξαν στα 100 λεπτά που παίξαμε. Στάθηκαν πολύ καλά και πάλεψαν για να πάρουμε κάτι εδώ στο Μοσχάτο.

Όσο για τις φάσεις που καθόρισαν το αποτέλεσμα, αναφέρομαι στο χτύπημα εκτός φάσεις στον Φυλακούρη στο 6’, όπου αδρανήσαμε ζητώντας φάουλ, οι παίκτες του Εθνικού συνέχισαν και ήρθε το πέναλτι που δημιούργησε νέα δεδομένα πολύ νωρίς. Ο Φυλακούρης σπάραζε κάτω, έχει πρόβλημα στον κρόταφο και συνήλθε μετά από πέντε λεπτά πεσμένος. Παρ’ όλα αυτά, ισοφαρίσαμε έχοντας αρκετή υπομονή στο 52’ χάρη στον Καρπαθάκη.

Η κυριαρχία μας καρποφόρησε, όμως πάλι ο ρέφερι άλλαξε τα δεδομένα. Απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Φυλακούρη σε μια καθαρή διεκδίκηση και σε κομβικό σημείο. Ανύπαρκτο φάουλ και 2-1 στη συνέχεια. Ρισκάραμε, ξανά, για να πάρουμε τουλάχιστον το βαθμό μέχρι το 96’, όμως σε 2-3 περιπτώσεις δεν μας «βγήκε».

Συνεχίζουμε και επικεντρωνόμαστε στον επόμενο αγώνα και κλείνοντας να δώσω συγχαρητήρια στον ιστορικό Εθνικό Πειραιά για τη νίκη, καλή συνέχεια».

Πηγή: Xxsports. Org

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook