Κάλεσμα των οπαδών του ΠΟΑ για το Παγκρήτιο

Ο Σ.Φ. του ΠΟΑ καλεί τον κόσμο και τους φίλους της ομάδας να δώσουν βροντερό παρόν στο Παγκρήτιο Στάδιο για το μεγάλο τοπικό ντέρμπι με τον Εργοτέλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σ.Φ. ΠΟΑ

“Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 15:00, στο Παγκρήτιο Στάδιο, θα διεξαχθεί ένα ακόμη τοπικής σπουδαιότητας παιχνίδι μεταξύ του λατρεμένου μας Π.Ο.Α και του πάλαι ποτέ θελκτικού μας αντιπάλου, Εργοτέλη.

Είναι υποχρέωση όλων των κατοίκων του προαστίου μας (παλαιών και νέων) αλλά και όσων τρέφουν συμπάθεια προς αυτή την διαγεύστατη ομάδα, να παρευρεθούν στο Παγκρήτιο στάδιο για να ωθήσουμε με εμφατικό τρόπο, τον αγαπημένο μας Π.Ο.Α. στην νίκη, απέναντι σε ένα πάσης φύσεως ”ισχυρό” αντίπαλο.

Αυτή η υπέροχη ομάδα, με τον άπλετο ποδοσφαιρικό ρομαντισμό που την διέπει, αλλά και με εντελώς διαφορετική ”φιλοσοφία” για το ποδόσφαιρο, θεωρούμε ότι αξίζει ένα Θερμό χειροκρότημα απ’ Ολους τους ποδοσφαιρόφιλους της πόλης μας, για την εν λόγω αναμέτρηση απέναντι στον ”Γολιάθ” και ”σώνει και καλά πρωταθλήτη” της Γ’ Εθνικής

Υποχρέωση όλων λοιπόν, να είμαστε εκεί, διπλά σε αυτή την αξιοθαύμαστη ομάδα του Ηρακλείου, με απώτερο σκοπό την νίκη αλλά και την κατάθεση ψυχής, εκ μέρους των παιχτών μας, μέσα στο γήπεδο.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook