Μπουτσάκης: “Η ήττα στο α’ γύρο μας πείσμωσε και θέλουμε ρεβάνς”

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΟΑ, Γιάννης Μπουτσάκης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για το ντέρμπι με τον Εργοτέλη, την ήττα του πρώτου γύρου αλλά και το “μυστικό” της επιτυχίας της ομάδας του Ατσαλένιου.

Ο ΠΟΑ επέστρεψε στις νίκες την περασμένη Κυριακή επικρατώντας με 2-0 της Κηφισιάς και τώρα έχει μπροστά του το ντέρμπι του Ηρακλείου με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο την προσεχή Κυριακή (15.00).

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Ατσαλένιου, Γιάννης Μπουτσάκης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για το σημαντικό ματς της 18ης αγωνιστικής, την ήττα του πρώτου γύρου αλλά και το “μυστικό” της επιτυχίας του φετινού ΠΟΑ.

Αναλυτικά όσα είπε o Γιάννης Μπουτσάκης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος

«Είναι ένα δύσκολο και  ιστορικό ματς και για μας τους παίκτες αλλά για όλους. Κινούμαστε όλοι στους ρυθμούς του Ηρακλειώτικου ντέρμπι και θα πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι γι΄αυτό δουλεύουμε πολύ σκληρά. Θα έχουμε δύσκολο έργο. Θα δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας για να τα καταφέρουμε. Θα προσπαθήσουμε να το ευχαριστηθούμε ώστε να το ευχαριστηθεί και ο κόσμος. “.

Για την ήττα του πρώτου γύρου (1-2)

“Αυτή η ήττα δεν μας άξιζε. Μας πείσμωσε και θέλουμε να πάρουμε την ρεβάνς. Δεν έπρεπε να χάσουμε στο ματς στο Ατσαλένιο. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε”.

Για τον φετινό Εργοτέλη

“Είναι μια πού καλά οργανωμένη ομάδα με καλούς παίκτες και μεγάλο μπάτζετ. Έχει και έναν νέο προονητή ενώ στα τελευταία ματς έχει πάρει τα… πάνω του. Έχω εικόνα της αντίπαλης ομάδας και ξέρω οι παίκτες του, όπως και μεις, θα τα δώσουν όλα για την νίκη”.

Για την πορεία του ΠΟΑ και το “μυστικό” της επιτυχίας

“Έχουμε πολύ καλή ομάδα. Στόχος μας είναι να βρεθούμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Πάντα κοιτάζουμε το επόμενο ματς. Σε κάθε αγώνα θέλουμε να είμαστε αξιοπρεπείς και οτι προκύψει. Θεωρώ οτι έχουμε πετύχει τον αρχικό μας στόχο, την γρήγορη παραμονή και να έχουμε μία καλή πορεία, οπότε τώρα παίζουμε πιο απελευθερωμένα. Το μυστικό μας είναι η ομοιογένεια. Υπάρχει ένας σταθερός κορμός. Έχουμε βρει την χημεία μας. Έχουμε τους Τριανταφύλλου και Ρουμπάκη που κάνουν την διαφορά. Δεν είναι τυχαία η πορεία μας. Δουλεύουμε σωστά και σκληρά και τα αποτελέσματα έρχονται φυσιολογικά”.

Για το νικηφόρο ματς με την Κηφισιά (2-0)

“Θέλαμε να επιστρέψουμε στα τρίποντα. Μας έλειπε ο κόουτς αλλά τώρα επέστρεψε και είμαστε πολύ χαρούμενοι αφού θέλουμε και την φυσική του παρουσία στο γήπεδο. Είμαστε στην 3η θέση και είμαστε χαρούμενοι γι΄αυτό”.

Για το ματς Κυπέλλου Γ εθνικής, που θα ακολουθήσει (22/2) και πάλι με την Κηφισιά

“Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς με άλλο κίνητρο. Άλλο το πρωτάθλημα και άλλο το Κύπελλο. ώρα κοιτάμε το ματς με τον Εργοτέλη και όταν έρθει η ώρα του ματς θα το σκεφτούμε. Είναι στόχος μας και το Κύπελλο. Εκεί  που έχουμε φτάσι θέλουμε να συνεχίσουμε και να έχουμε μία αξιόλογη διάκριση”.

Για την επιστροφή του ΠΟΑ στο Παγκρήτιο μετά τον Τελικό του Σούπερ Καπ τον περασμένο Αύγουστο

“Είναι ένα κορυφαίο γήπεδο Πανελλαδικά. Είναι χαρά μας να παίζουμε σε ένα μεγάλο Στάδιο και ελπίζω να έρθει και ο κόσμος μαζικά. Απολαμβάνεις να παίζεις μπάλα στο Παγκρήτιο. Είναι και γούρικο κατά κάποιον τρόπο για μας αφού εκεί νικήσαμε τον Ηρόδοτο και κατακτήσαμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς”.

Για τους φίλους του ΠΟΑ

“Ο κόσμος μας έχει βοηθήσει πολύ. Πιστεύει σε μας και χαιρόμαστε που του δίνουμε χαρά. Δεν υπάρχει καμία κόντρα με τον Εργοτέλη, μπορεί παλιά να είχαμε κάποια επεισόδια αλλά τώρα όλα είναι καλά. θέλουμε να έρθει και την Κυριακή στο Παγκρήτιο, αφού το ματς θα είναι γιορτή για το Ηράκλειο”.

Για τον 4ο όμιλο της Γ εθνικής

“Είναι δύσκολος και ανταγωνιστικός όμιλος. Υπάρχον τέσσερις μόνο Κρητικές ομάδες αλλά όλες ίναι δυνατές αφού θεωρώ οτι και η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ θα σωθεί άνετα. Ο Ερμής είναι πολύ καλή και σταθερή ομάδα. Ο Εργοτέλης θα παλέψει με τον Ιωνικό για την άνοδο αφού αυτές οι δύο  ομάδες δείχνουν να είναι ένα… σκαλί πάνω από τις άλλες ομάδες, που είναι ισοδύναμες. Είναι απρόβλεπτο πρωτάθλημα”.

Για τον ίδιο

“Είναι σημαντικό για μένα να παίζω. Σε κάθε ματς παίρνω εμπειρία και μαθαίνω. Μου αρέσει που παίζω συνεχώς. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε την υγεία μας. Είδαμε τι έπαθε και ο Καρβελάς που θέλει δύναμη να… επιστρέψεις μετά από έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό”.

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook