Κρασανάκης: “Ελπίζουμε στην βοήθεια του κόσμου μας”

Στο ντέρμπι με τον Εργοτέλη στάθηκε στις δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του ΠΟΑ ο προπονητής της ομάδας του Ατσαλένιου.

Στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Εργοτέλη για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, στάθηκε στις δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του συλλόγου, ο Βασίλης Κρασανάκης.

Ο προπονητής του ΠΟΑ, αρχικά για το παιχνίδι ανέφερε:

«Έχουμε φτάσει αισίως στο δεύτερο κατά σειρά παιχνίδι του δευτέρου γύρου που μας φέρνει αντιμέτωπους με τον συμπολίτη Εργοτέλη. Ένα τοπικό ντέρμπι με δύο ομάδες που οι στόχοι τους είναι διαφορετικοί εξ αρχής».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ομάδα του τονίζοντας:

«Εμείς και σε αυτό το παιχνίδι, όπως άλλωστε και σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε αγωνιστεί, θα παραταχθούμε για να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα κοιτώντας την δική μας ομάδα και τι μπορούμε να καταθέσουμε καλύτερα στο γήπεδο. Αυτό το προφίλ μας αντιπροσωπεύει μέχρι τώρα και αυτό θα κάνουμε και σε αυτό το ματς».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ευχήθηκε να γίνει ένα καλό παιχνίδι: «Εύχομαι να είναι ένα όμορφο παιχνίδι για το κόσμο που θα έρθει ή που θα το δει απο την τηλεόραση και ελπίζουμε στην βοήθεια του δικού μας κόσμου ώστε να μας ωθήσει ακόμα μια φορά για να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του ντέρμπι αυτού».

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook