Κοιλιάρας: “Ο Εργοτέλης άρχισε να συνηθίζει στην Γ’ Εθνική”

Ο Δημήτρης Κοιλιάρας μίλησε στον Αthletic Radio 104,2 σχολιάζοντας το μεγάλο ντέρμπι του Εργοτέλη με τον ΠΟΑ ενώ αναφέρθηκε ακόμα στον “πρωταγωνιστή” Ηρόδοτο αλλά και τον φετινό ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Κοιλιάρας στον Athletic Radio 104,2

Για το παιχνίδι του Εργοτέλη με τον ΠΟΑ: “Αυτό που δεν περίμενε κανένας είναι ότι ο ΠΟΑ θα βρισκόταν τόσο ψηλά και ο Εργοτέλης δεν θα ήταν στην κορυφή. Το ποδόσφαιρο παίζεται μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και αυτό φαίνεται στο πρωτάθλημα, όπως πέρυσι με τον ΟΦΗ. Ο ΠΟΑ είναι μια πολύ καλή ομάδα, θα είναι δύσκολο παιχνίδι για τον Εργοτέλη που βέβαια έχει βελτιωθεί γιατί στην αρχή δεν ήταν εύκολο να δεθεί με 25 νέα πρόσωπα. Πιστεύω ότι θα κριθεί στο γκολ όμως ο Εργοτέλης έχει το πάνω χέρι”.

Για το που οφείλεται η πορεία του Εργοτέλη: “Όλοι οι παίκτες που πήρε ο Εργοτέλης είναι επιπέδου Α’ και Β’ Εθνικής και για έναν τεχνίτη είναι δύσκολο να αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική. Ο Εργοτέλης έχει αρχίσει να το συνηθίζει, βέβαια πολλές φορές ήμασταν άτυχοι και μπορούσαμε να πάρουμε παιχνίδια που δεν το πήραμε και το αντίθετο. Αυτήν την στιγμή το πάνω χέρι το έχει ο Εργοτέλης γιατί έχει θεωρητικά πιο εύκολο πρόγραμμα και βέβαια υποδέχεται τον Ιωνικό”.

Για το αν θα πετύχει ο Εργοτέλης την άνοδο: “Σίγουρα, στον δεύτερο γύρο θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα για τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο. Όμως, νομίζω ότι τα επόμενα πέντε παιχνίδια θα δείξουν ποιος έχει το πάνω χέρι. Ο Εργοτέλης έχει το άγχος εν αντιθέσει με τον ΠΟΑ που δεν πηγαίνει για άνοδο”.

Για το ατού του ΠΟΑ: “Ο Τάσος Τριανταφύλλου κάνει πρωτάθλημα που θα το ζηλεύουν όλοι. Όλοι γνωρίζουμε τι παίκτης είναι και βρίσκει δίχτυα πολύ εύκολα. Ο ΠΟΑ παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και χάρις στον Τάσο βρίσκει πολύ εύκολα διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία”.

Για την αποχώρηση του από τον Εργοτέλη: “Εγώ ήθελα να φύγω για να πάω στον Ηρόδοτο. Αν δεν υπήρχε ο Ηρόδοτος δεν θα έφευγα από τον Εργοτέλη. Έκανα κάποιες σκέψεις για το μέλλον μου, είμαι από την Αλικαρνασσό και έπρεπε κάποια στιγμή να παίξω στον Ηρόδοτο. Έκανα καλή επιλογή γιατί είμαι σε καλη ηλικία και μπορώ να προσφέρω”.

Για την μεταγραφή του στον Εργοτέλη: “Ο Ηρόδοτος βρίσκεται με το ένα πόδι στην Γ’ Εθνική, βέβαια δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα. Με την έλευση την δική μου, του Τσουμάγκα η ομάδα δείχνει να προετοιμάζεται για τη νέα χρόνια. Σίγουρα, έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Είναι καλό που ο Ηρόδοτος έχει μια διοίκηση που βρίσκεται κοντά στους παίκτες και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Είναι μια μεγάλη ομάδα, δεν είναι για αυτές τις κατηγορίες και είναι ένα θηρίο που πρέπει να ξυπνήσει. Σιγά – σιγά ξυπνάει και του χρόνου θα είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και θα πρέπει να πρωταγωνιστήσει στην Γ’ Εθνική”.

 

Για τον ΟΦΗ: “Μετά το αποτέλεσμα της Λαμίας όλοι έπεσαν να τους φάνε. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, ο ΟΦΗ διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα, μια πολύ καλή έδρα και νομίζω ότι αυτό θα τον βοηθήσει στην συνέχεια. Ο ΟΦΗ είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί σε όλα τα πρωταθλήματα που αγωνίζεται”.

Για το αν θα καταφέρει να κάνει την ανατροπή: “Το πλεονέκτημα του ΟΦΗ είναι ότι αντιμετωπίζει εντός έδρας τις ομάδες που έχουν στόχο την άνοδο και εκτός έδρας αντιμετωπίζει υποδεέστερες ομάδες”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook