Παπαματθαιάκης: “Ο Εργοτέλης το καλύτερο ρόστερ, ο Ιωνικός η πιο δεμένη ομάδα”

Ο τεχνικός του Πανθηραϊκού Μανώλης Παπαματθαιάκης που υποχρέωσε τον Ιωνικό στην πρώτη του φετινή ήττα, μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την μάχη της ανόδου σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. “Δεν χάλασε ο κόσμος αν δεν βγει ο ΟΦΗ φέτος, πρέπει να μπουν στέρεες βάσεις” τόνισε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα είπε o Μανώλης Παπαματθαιάκης στον Athletic Radio 104,2

Για τη νίκη επί του Ιωνικού: “Σε πολλά παιχνίδια θα μπορούσαμε να πετύχουμε μεγάλες νίκες όπως και με τον Εργοτέλη. Μείναμε με 9 παίκτες, ισοφαριστήκαμε με ένα αμφισβητούμενο γκολ αλλά παραμένει η μεγάλη νίκη επί του Ιωνικού. Ο Ιωνικός είναι μια πολύ καλή ομάδα, δεν την κερδίζεις εύκολα και δεν είναι τυχαίο το αήττητο σερί που τρέχει. Ο Ιωνικός δεν είναι ομάδα που χάνει εύκολα και θα το δείτε σε δύο αγωνιστικές στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο. Διαθέτει έναν πολύ έμπειρο προπονητή που γνωρίζει πολύ καλά την κατηγορία και ο Ιωνικός θα είναι ένας πολύ ισχυρός αντίπαλος για τον Εργοτέλη”.

Για τον Ιωνικό: “Είναι ομάδα με όλη την σημασία της λέξης και δεν φαίνεται το κενό όποιου ποδοσφαιριστή και να απουσιάζει.

Για το παιχνίδι του Εργοτέλη με τον ΠΟΑ: “Ο Εργοτέλης αγχώθηκε μετά το αυτογκόλ, δεν ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο εν αντιθέσει με το δεύτερο. Βλέπω ότι στηρίζεται πολύ στον Λεάλ και δεν ξέρω αν θα λείψει πως μπορεί να αντιδράσει ο Εργοτέλης. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι στηρίχθηκε σε ατομικές ενέργειες του Λεάλ. Δεν το κρύβω ότι σαν Ηρακλειώτες θέλουμε να ανέβει ο Εργοτέλης και μακάρι να δεθεί γρήγορα γιατί έγιναν πολλές μεταγραφές”.

Για το φετινό πρωτάθλημα: “Το φετινό είναι πιο δύσκολο από το περσινό γιατί υπάρχουν πολλές ανταγωνιστικές ομάδες. Ακόμα και το ΙΝΚΑ που είναι τελευταίο μπορεί να διεκδικήσει την παραμονή”.

Για τον Εργοτέλη: “Μακάρι να τα καταφέρει γιατί έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια. Όμως δεν είναι εύκολο να αλλάζεις συνεχώς προπονητές και παίκτες σε κάθε μεταγραφική περίοδο”.

Για την μάχη της ανόδου: “Δεν το συζητώ ότι ο Εργοτέλης έχει το καλύτερο ρόστερ στην κατηγορία αλλά ο Ιωνικός είναι πιο δεμένη ομάδα. Και τα πέντε εκτός έδρας παιχνίδια του Ιωνικού είναι φωτιά. Και ο Εργοτέλης έχει όμως δύσκολο πρόγραμμα γιατί χρειάζεται να πάει στην Ραφήνα για να παίξει με την Τριγλία αλλά και στην Ρόδο για να παίξει με τον Ιάλυσο. Αν ο Ιωνικός πάρει αποτέλεσμα μέσα στο Παγκρήτιο τότε θα είναι εκείνος το φαβορί”.

Για τον Πανθηραϊκό: “Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και αν δείτε τα αποτελέσματα, έχουμε κάνει πολύ λίγες ήττες. Πληρώσαμε κάποια λάθη γιατί ήμασταν πολύ καλοί μέχρι το “8” και είχαμε πρόβλημα στο “9”, το “10” και το “11”.

Για τον ΟΦΗ: “Κυνηγάει περισσότερες ομάδες από πέρυσι. Εγώ θα πω και κάτι άλλο: Δεν τρέχει και τίποτα να χάσει έναν χρόνο. Αυτή είναι η άποψη μου. Σαν παιδί που έχω μεγαλώσει στον ΟΦΗ, δεν θσ σκάσω αν δεν βγει. Θα πρέπει να προετοιμαστεί κατάλληλα και να δημιουργηθεί μια ομάδα πάνω σε στέρεες βάσεις. Ήδη, βρίσκεται σε καλό δρόμο. ΟΦΗ είμαστε δεν χανόμαστε”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook