“Η πορεία του ΠΟΑ δεν είναι τυχαία”

Ο Τάσος Τριανταφύλλου μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και το Νίκο Μαρκάκη για την πορεία – θαύμα του ΠΟΑ, για τον Λεάλ αλλά και για το μυστικό της φετινής πορείας της ομάδας του Ατσαλένιου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Τριανταφύλλου στον Athletic Radio 104,2

Για το φετινό πρωτάθλημα: “Έχουμε μια ολοκληρωμένη άποψη για τις ομάδες και το πρωτάθλημα. Σίγουρα, είναι ένα πρωτάθλημα που θεωρείται αξιόλογο αλλά ποιοτικά δεν είναι τόσο καλό, όσο ήταν τα προηγούμενα χρόνια”.

Για την πορεία του ΠΟΑ: “Η μέχρι τώρα πορεία της μόνο τυχαία δεν είναι. Είναι μια οικογένεια πάνω από όλα και για αυτόν τον λόγο έχει την ανάλογη πορεία στο πρωτάθλημα. Το κλειδί της πορείας είναι ότι δεν αποτελέσαμε μια καινούργια ομάδα γιατί έκανε λίγες προσθήκες κρατώντας τον περσινό βασικό κορμό από πέρυσι. Κάναμε πέντε με έξι προσθήκες και στις δύο μεταγραφικές περιόδους. Γνωρίζαμε τι ήθελε ο προπονητής και όπως είπαμε το επίπεδο δεν είναι τόσο μεγάλο και η ομάδα βρίσκεται στον σωστό δρόμο”.

Για το αν ο ΠΟΑ βάζει ψηλά τον πήχη: “Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια και δεν ξέρω πόσο θα αντέξουν ακόμα οι ποδοσφαιριστές. Το βασικό είναι ότι έχουμε παίκτες με εμπειρία από μεγαλύτερα πρωταθλήματα και μπορούν να τραβήξουν την ομάδα. Και για εμάς αποτελεί ερωτηματικό το που μπορούμε να πάμε και πόσο μπορούμε να αντέξουμε. Δεν έχουμε κάνει καμία κουβέντα για τον τίτλο και βλέπουμε μόνο κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ούτε στόχους βάζουμε και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος της χρονιάς”.

Για το τοπικό ντέρμπι με τον Εργοτέλη: “Το παιχνίδι με τον Εργοτέλη είχε τις ιδιαιτερότητες του. Εμείς προσπαθήσαμε να περάσουμε στα νεότερα παιδιά ότι είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα και ότι δεν είχαμε να χάσουμε κάτι άλλο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος προσπάθησε να πιέσει αν και είχαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι. Για εμάς ήταν ένα ματς και τελείωσε”.

Για τις ομάδες που έχει ξεχωρίσει: “Ο Άγιος Ιερόθεος είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος μαζί με εμάς. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση και έχει αρχίσει να κινείται μεταγραφικά. Αν δεν κάνω λάθος τώρα έκανε δύο προσθήκες από τον Πανθρακικό”.

Για την μάχη της ανόδου ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Ιωνικό: “Ο Ιωνικός και ο Εργοτέλης δείχνουν ότι έχουν καλούς ποδοσφαιριστές με παίκτες μεγαλύτερης κατηγορίας. Θεωρώ ότι ο Ιωνικός έχει ένα προβάδισμα επειδή δεν έχει κάνει τόσες μεταγραφές και είναι πιο δεμένη ομάδα. Έγιναν δύο παιχνίδια με ιδιαιτερότητες, το ένα παιχνίδι έγινε σε αγωνιστικό χώρο με πλαστικό τάπητα ενώ στο δεύτερο παίξαμε σε χόρτο. Ο Εργοτέλης του δευτέρου γύρου μου άρεσε περισσότερο. Δεν παράτησαν το παιχνίδι, προσπάθησαν με μπροστάρη τον Λεάλ. Μου άρεσε ότι τα χαρακτηριστικά του κυρίου Παπαδόπουλου έχουν περάσει στους παίκτες και αυτά βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Ο Λεάλ έπαιζε μόνος του με εμάς. Θα εξαρτηθούν πολλά από το παιχνίδι της Ραφήνας και στην συνέχεια κόντρα στον Ιωνικό”.

Για την παρουσία την δική του και του Μανώλη Ρουμπάκη: “Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για τα καλά λόγια που ακούμε με τον Μανώλη. Απλά εμείς δεν έχουμε ταβάνι. Γυρίσαμε στον ΠΟΑ επειδή θέλουμε να τον βοηθήσουμε όπως και τα νέα παιδιά. Αυτός είναι ο στόχος μας. Σίγουρα είναι ωραίο να είσαι στην κορυφή των σκόρερ όμως δεν αποτελει αυτοσκοπό γιατί σημασία έχει να πηγαίνει καλά η ομάδα. Ειλικρινά δεν με απασχολεί ο τίτλος του πρώτου σκόρερ. Έχω βγει ήδη  μια φορά”.

Για τον ΟΦΗ: “Και πέρυσι ο ΟΦΗ ήταν πίσω στην βαθμολογία και το μόνο πράγμα που δεν χρειάζεται είναι η απογοήτευση. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Αν ο Μπόατενγκ είναι αυτό που θυμάμαι τότε ο ΟΦΗ δεν θα έχει πρόβλημα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Ο άνθρωπος είναι μάγος. Δεν το συζητάμε καθόλου και μιλάμε για ένα παιδί που θα βοηθήσει αφάνταστα τον ΟΦΗ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook