Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Γιάννης Κατσούλης

Οτι η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ θα βρεθεί εκεί που αξίζει.

Αισιόδοξος ότι η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ θα βρεθεί εκεί που αξίζει παρουσιάστηκε μετά τη σπουδαία νίκη μέσα στα Ζωνιανά, απέναντι στον τοπικό Ερμή με 0-3, εμφανίστηκε ο Γιάννης Κατσούλης.

«Ήταν ένα παιχνίδι καρδιάς» το σχόλιο του έμπειρου προπονητή των “ερυθρόλευκων” για την αναμέτρηση σε δύσκολες συνθήκες που έγινε το Σάββατο (11/02), ενώ δήλωσε αισιόδοξος ότι με τις προσθήκες που έγιναν η ομάδα θα φτάσει εκεί που της αξίζει.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το παιχνίδι είχε πολλές δυσκολίες και με τις καιρικές συνθήκες συναντήσαμε πάρα πολλές δυσκολίες και δύσκολες καταστάσεις. Ήταν ένα ειδικών συνθηκών παιχνίδι, που δεν είχε σε υψηλό βαθμό την τακτική, αλλά θεωρώ ότι ήταν ένα παιχνίδι καρδιάς. Αυτό που έχουμε κάνει σαν ομάδα είναι ότι έχουμε αλλάξει πολλά πράγματα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι που είχαμε δώσει με τα Ζωνιανά. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην προσπάθεια που έχουμε κάνει, στις αλλαγές που έχουμε κάνει και αισιοδοξούμε ότι τα αποτελέσματα θα έρθουν, γιατί και ικανότητα έχουμε και πίστη σε αυτό που κάνουμε και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο και θα φέρουμε την ομάδα εκεί που αξίζει».

Για τις μεταγραφές και στο τι άλλαξε στην ομάδα με τις νέες προσθήκες: «Όλα τα παιδιά που ήρθαν βοήθησαν, σίγουρα ο Ντα Κόστα είναι ένα μήνα στην ομάδα μας και είχε έναν τραυματισμό, γι’ αυτό δεν μπορούσε να ακολουθήσει το πρόγραμμα, ο Αρσενίεβιτς είναι εδώ δεκαπέντε μέρες, αλλά θεωρώ ότι η ικανότητα και η προσωπικότητά του βοήθησαν πάρα πολύ και ο Σέχου είναι ένα παιδί που βοήθησε πάρα πολύ, γιατί οι συνθήκες του παιχνιδιού ήταν δύσκολες και βοήθησε πάρα πολύ κι όσον αφορά το αμυντικό παιχνίδι της ομάδας μας και στις μονομαχίες που παιζόταν. Αισιοδοξούμε ότι οι προσθήκες είναι ποιοτικές, θα μας βοηθήσουν για τη συνέχεια και έχουμε δημιουργήσει ένα ωραίο γκρουπ και καλά παιδιά και ικανότητα και προσωπικότητα και θεωρώ ότι όλο αυτό το σχέδιο που έχουμε δημιουργήσει θα το υλοποιήσουμε σε μεγάλο βαθμό και θα πάμε την ομάδα εκεί που αξίζει. Εγώ αυτό που είπα στα παιδιά είναι ότι η ενδεκάδα του πρώτου γύρου και αυτή στο δεύτερο παιχνίδι με τα Ζωνιανά είχε 9 αλλαγές, που σημαίνει ότι έχουμε αλλάξει λίγο την ποιότητά μας, σίγουρα θα πάμε στο αποτέλεσμα, έχουμε ανεβάσει την ποιότητα της ομάδας και αισιοδοξούμε ότι θα αλλάξουμε πολλά πράγματα και στο αποτέλεσμα».

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook