Τριανταφύλλου: “Πάμε κι όπου πάει”

Ο… μπόμπερ του ΠΟΑ αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του και όχι μόνο.

Στην ΕΡΑσπορ μίλησε ο ποδοσφαιριστής του ΠΟΑ, Τάσος Τριανταφύλλου, για την πορεία της ομάδας του και όχι μόνο.

Ο έμπειρος επιθετικός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, καθώς πέτυχε χατ-τρικ στη νίκη της ομάδας του ΠΟΑ με 3-0 επί της Θύελλα Ραφήνας.

Αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα της stoiximan Φούτμπολ Λιγκ αλλά και Γ΄ Εθνικής καθώς και την προοπτική της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το χατ τρικ με την Θύελλα και το πότε ήταν η τελευταία φορά που είχε μια τόσο παραγωγική μέρα στην καριέρα του

«Πρέπει να ήταν πριν μερικά χρόνια στον Διαγόρα Ρόδου στην Β΄ και στην Γ΄ Εθνική που είχαμε μια πολύ καλή ομάδα και στην Επισκοπή που είχα βγει πρώτος σκόρερ».

Για το αν έχει αλλάξει το στυλ των ομάδων της stoiximan Φούτμπολ Λιγκ και της Γ΄ Εθνικής

«Από τότε μέχρι τώρα παρατηρείται μεγάλη αλλαγή. Όταν ήταν κι η Επισκοπή στην Γ΄ Εθνική, το πρωτάθλημα ήταν επαγγελματικό, ενώ τώρα είναι ερασιτεχνικό. Το επίπεδο έχει αλλάξει πια, δεν μιλάμε για τόσο υψηλό επίπεδο αλλά δεν είναι και τόσο χαμηλό. Το επίπεδο είναι μέτριο προς καλό στην Γ΄ Εθνική αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν φιλόδοξα παιδιά και έχουμε γενικά ένα καλό πρωτάθλημα».

Για το αν υπάρχει ταλέντο στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής

«Υπάρχει ταλέντο και γενικότερα στην ομάδα μου, γιατί η ομάδα είναι δομημένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να παράγει ταλέντα με σκοπό να προμηθεύσει ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών, όπως είναι ο ΟΦΗ, ο Πλατανιάς, ο Α.Ο. Χανιά».

Για την προοπτική του φετινού ΠΟΑ

«Η ομάδα του ΠΟΑ είναι δομημένη έτσι ώστε να μπορέσει να βγάλει νέα ταλέντα, καθώς έχει μια ακαδημία  που έχει βάθος και γίνεται εξαιρετική δουλειά. Ο στόχος είναι να στείλουμε παίχτες σε μεγάλες ομάδες, όπως έχει γίνει στο παρελθόν με τον Γιακουμάκη που αγωνίζεται στον Πλατανιά, ενώ από το καλοκαίρι θα τον δούμε στην ΑΕΚ. Η ομάδα φτιάχτηκε πέρσι για να ανέβει στην Γ Εθνική και να έχει μια γρήγορη παραμονή, όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα για την ομάδα , για να μπορέσει να χρησιμοποιήσει τα νέα ταλέντα».

Για το αν θα μπορέσει να διεκδικήσει την άνοδο ο ΠΟΑ

«Είναι λίγο δύσκολο να γίνει αυτό, γιατί έχουμε ένα μεγάλο μειονέκτημα, ότι δεν έχουμε βάθος στον πάγκο. Τον Ιανουάριο κάναμε μόλις μία μεταγραφή και ίσως αυτό μας στοιχίσει. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξουμε εμείς οι μεγάλοι σε ηλικία τις απαιτήσεις της ομάδας. Δεν έχουμε βγει εκτός στόχων από το Κύπελλο και το πρωτάθλημα, κι είναι λίγο πιεσμένη η κατάσταση. Πάμε κι όπου πάει».

Για το αν ο Ιωνικός ή Εργοτέλης θα ανέβουν;

«Είναι δύο ομάδες που έχουν ιστορία πίσω τους, η φανέλα τους είναι βαριά. Θεωρώ πως έχουν το πακέτο, την οικονομική δυνατότητα και ενισχύθηκαν το Γενάρη για να δυναμώσουν το ρόστερ τους. Ένα μικρό προβάδισμα το έχει ο Ιωνικός καθώς είναι πιο δεμένη ομάδα. Ο Εργοτέλης έκανε πολλές μεταγραφές το καλοκαίρι και άρχισε ουσιαστικά από το μηδέν. Θα δούμε την Κυριακή».

Για τους προσωπικούς του στόχους

«Θέλω να πηγαίνει καλά η ομάδα, να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε πέρσι και να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά να αναδειχθούν».

Πηγή: Liganews.gr

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook