Κρασανάκης: “Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας”

Ο προπονητής της ομάδας του ΠΟΑ μίλησε για το Σαββατιάτικο ματς με τον Ιάλυσο στην Ρόδο.

Χωρίς τους τιμωρημένους Κώστα Βρεττό, Ανδρέα Χατζηανδρέου και Τάσο Τριανταφύλλου θα αγωνιστεί ο ΠΟΑ στη Ρόδο το Σάββατο στην αναμέτρηση με τον Ιάλυσο.

 Ο προπονητής της ομάδας του Ατσαλένιου, Βασίλης Κρασανάκης, αναφερόμενος στο παιχνίδι υποστήριξε μιλώντας στο stoplekto.gr:

“Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμάς μας ενδιαφέρει να κρατήσουμε την εικόνα που είχαμε απέναντι στον Ιωνικό στο β’ ημίχρονο κυριως που ήμασταν πιεστικοί και ανταγωνιστικοί, οπως και στα επόμενα ματς που ακολουθούν.

Τα παιδια που θα ταξιδέψουν θα πάνε με σκοπό να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μια δυνατή και δυσκολοκατάβλητη ομάδα όπως είναι ο Ιάλυσος που σίγουρα ξέρει πως να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα.

Αν εμείς κάνουμε το δικό μας παιχνίδι θεωρώ ότι θα μπορέσουμε να γυρίσουμε με το θετικό αποτέλεσμα από τη Ρόδο.

Σίγουρα, υπάρχει η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της αντίπαλης ομάδας και αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για εμάς αφού δεν ξέρουμε πως θα παρουσιαστεί ο αντίπαλος και τέτοιου είδους καταστάσεις σε βγάζουν εκτός προγραμματισμού γιατί δεν ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις.

Από εκεί και πέρα θα κάνουμε το παιχνίδι μας και θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε αυτά που μπορούμε στο γήπεδο ανεξάρτητα από την κατάσταση που βρίσκεται ο Ιάλυσος”.

Πηγή: stoplekto.gr

Στο Stoiximan.gr θα βρεις τις πιο ελκυστικές στοιχηματικές προσφορές- Ελληνικό κουπόνι. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook