Για δώρα που έκανε η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ στη Θύελλα έκανε λόγο ο Σηφάκης

Ο τεχνικός της Χανιώτικης ομάδας εξέφρασε τα παράπονά του για το γκολ του Βεστάκη που ακυρώθηκε.

Για δώρα που έκανε η ομάδα του στη Θύελλα Ραφήνας με την ατάκα «δεν είναι Χριστούγεννα για να κάνουμε δώρα, είναι Πάσχα» έκανε λόγο στις δηλώσεις του ο Μύρων Σηφάκης.

Ο τεχνικός της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ,  εξέφρασε τα παράπονά του για το γκολ του Βεστάκη που ακυρώθηκε, ενώ για το Πάσχα και την Ανάσταση έδωσε τις δικές του ξεχωριστές και ιδιαίτερες ευχές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του irafina.gr όπως τα απομαγνητοφώνησε το athlitiko.gr:

«Στην προκειμένη περίπτωση δεν έχουμε άλλο δρόμο, άρα πρέπει να επιβεβαιώσουμε αυτό τον κανόνα στην πορεία. Από εκεί και μετά συγχαρητήρια στη Θύελλα για τη νίκη, είναι μία νίκη παραμονής και της εύχομαι καλή συνέχεια.

Όσον αφορά το παιχνίδι, το παιχνίδι κρίθηκε στο 33ο λεπτό όταν πετυχαίνουμε κανονικό γκολ και ακυρώνεται και αμέσως στην επόμενη φάση δεχόμαστε ένα γκολ το οποίο επαναλαμβάνεται για δεύτερη αγωνιστική.

Κι όταν κάτι επαναλαμβάνεται τέσσερις φορές, τρεις σήμερα και μία με τον Εργοτέλη, σίγουρα δεν είναι τυχαίο, τη στιγμή που διαθέτουμε την ψηλότερη ομάδα του πρωταθλήματος στα στημένα, κι αντί να είναι το όπλο μας σε αυτό το παιχνίδι φάνηκε η αδυναμία μας.

Κρίθηκε (το παιχνίδι) στην αντίδραση που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο να ξαναμπούμε στο παιχνίδι, παρότι δεχτήκαμε στα πρώτα λεπτά πάλι γκολ από στημένο, αντιδράσαμε, παλέψαμε, δώσαμε μάχες, παίξαμε καλύτερα από πριν, δημιουργήσαμε και χάσαμε ευκαιρίες, πετύχαμε γκολ και αμέσως την επόμενη στιγμή η αυτοχειρία μέσα στο γήπεδο.

Αυτά πρέπει να μας παραδειγματίσουν για μετά το Πάσχα για να μην κάνουμε δώρα, δεν είναι Χριστούγεννα για να κάνουμε δώρα, είναι Πάσχα. Και μια που είπα για Πάσχα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλή Ανάσταση, σε όλους τους Έλληνες, στο πνεύμα, γιατί την ψύχη μας την έχουν σκλαβώσει οικονομικά, το σώμα μας μας το έχουν καταπονήσει γιατί κάνουν 2 και 3 δουλειές οι άνθρωποι για να επιβιώσουν και όσοι έχουν πίστη και καταλάβουν το νόημα της Ανάστασης του Χριστού θα αναστηθούν στο πνεύμα. Εκτός από τους μεταλλαγμένους ανθρώπους, οι οποίοι μέσα στο γήπεδο κάνου

Πηγή: athlitiko.gr

Στο Stoiximan.gr θα βρεις τις πιο ελκυστικές στοιχηματικές προσφορές- Ελληνικό κουπόνι. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook