Φάρος φωτεινός για όλες τις ομάδες

Η φετινή πορεία του ΠΟΑ είναι παράδειγμα για μίμηση για όλες τις ομάδες και κέρδισε επάξια το χειροκρότημα ΟΛΩΝ.

Η φετινή πορεία του ΠΟΑ είναι παράδειγμα για μίμηση για όλες τις ομάδες και κέρδισε επάξια το χειροκρότημα ΟΛΩΝ.
Ο ΠΟΑ ξεκίνησε αθόρυβα τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής (4ος όμιλος), όπου επέστρεψε όχι μόνο σοφότερος αλλά και δυνατότερος.
Η ομάδα του Ατσαλένιου έχει μία σταθερή πορεία, βρίσκεται στην πρώτη τετράδα και αν το πίστευε περισσότερο και το κυνηγούσε θα μπορούσε να μιλάει για μεγαλύτερα πράγματα.
Με έναν αξιόλογο «δουλευταρά» προπονητή, μία στιβαρή διοίκηση με συνέπεια, έναν σταθερό κορμό με εμπειρία και νιάτα αλλά και τον κόσμο στο πλευρό του ο ΠΟΑ φέτος κέρδισε το χειροκρότημα ΟΛΩΝ.
Δείχνει ότι το … ταβάνι του δεν είναι το πρωτάθλημα της Γ εθνικής αν και θα πρέπει να καθιερωθεί στις Εθνικές κατηγορίες. Αν συνεχίσει έτσι τότε δεν θα αργήσει η ώρα να βρεθεί στην ποδοσφαιρική… ελίτ.
Έχει όλα τα φόντα και δεν του λείπει τίποτα. Έχει όλο το… πακέτο. Και καλύτερους πρεσβευτές της εξαιρετικής δουλείας που γίνεται στις Ακαδημίες του, τους… Γιακουμάκηδες που διαπρέπουν στην Σούπερ Λιγκ.
Μπράβο στον ΠΟΑ, και η πορεία του και ο τρόπος που λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα το δίχως άλλο, είναι φάρος φωτεινός για τις άλλες ομάδες.

Stoiximan: Περισσότεροι τρόποι συναλλαγών: Τραπεζική μεταφορά (E-banking), Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα, VIVA, Paysafe, Skrill & Neteller. Stoixim

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook