Γιορτή που δύσκολα θα ξεχαστεί

Μια πολύ όμορφη στιγμή για όσους βρέθηκαν το απόγευμα στο γήπεδο της Αγυιάς, καθώς οι θρύλοι της εθνικής ομάδας του 2004 αντιμετώπισαν τα παιδιά της Παναχαϊκής!

Δύσκολα θα ξεχαστεί…

Μια πολύ όμορφη στιγμή για όσους βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Αγυιάς, καθώς οι θρύλοι που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο αντιμετώπισαν τα παιδιά της Παναχαϊκής, που έδωσαν και αυτά τον καλύτερο εαυτό τους μέχρι το τέλος.

Πάνω από 3000 κόσμος γέμισε το γήπεδο της Πατρινής ομάδας, με τα παιδιά να δίνουν το χρώμα που άρμοζε σε μια τέτοια γιορτή.

Το παιχνίδι μάλιστα ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, με τον τεχνικό διευθυντή της Παναχαϊκής, Κώστα Κατσουράνη, να αγωνίζεται όλο το 90λεπτο και να δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση. Χαρακτηριστική η στιγμή που έλεγε στους συμπαίκτες τους διεθνείς να ανέβουν μπροστά για την ισοφάριση!

Το παιχνίδι έληξε 3-2 υπέρ της Παναχαϊκής χάρη σε τέρματα των Μπιτσάκου, Σπανού και Μαστραντωνάκη, ενώ για τη Dream Team σκόραραν ο Μπασινάς με πέναλτι και ο Γεωργιάδης.

Παναχαϊκή: Βρονταράς, Βλάχος, Πολίμος, Γκίνο, Παπαδόπουλος, Λουμπαρδέας, Στεργίδης, Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Κωνσταντινίδης, Σιαλμάς. Αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι: Σπανός, Αργυρόπουλος, Μαστραντωνάκης, Μπιτσάκος, Γεωργαντόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Σούλης Β., Σούλης Στ., Τσαφταρίδης, Δημητρίου, Πολυχρόνης, Μωραΐτης

Φίλοι Κατσουράνη: Νικοπολίδης (31′ Χαλκιάς – 51′ Κατεργιαννάκης), Σεϊταρίδης, Γκούμας, Κυργιάκος, Φύσσας, Μπασινάς, Ζαγοράκης, Κατσουράνης, Καφές, Τσιάρτας, Λυμπερόπουλος. Αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι: Γεωργιάδης, Βρύζας, Καραγκούνης, Καφές, Λάκης, Δέλλας.

Πηγή: matchaxaias

Στο Stoiximan.gr θα βρεις τις πιο ελκυστικές στοιχηματικές προσφορές- Ελληνικό κουπόνι. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook