Αιχμές για την αποστολή της Ρόδου από τον Τζωρτζάκη

Ο συνεργάτης του Μύρωνα Σηφάκη στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ σχολίασε την ένταση στο φινάλε του ματς (3-2).

Αιχμές για την αποστολή της Ρόδου άφησε στις δηλώσεις του μετά το ματς ο συνεργάτης του Μύρωνα Σηφάκη, Στέλιος Τζωρτζάκης.

Ο νεαρός τεχνικός (που οδήγησε στον τίτλο την ομάδα Νέων του ΙΝΚΑ) εκπροσώπησε την Χανιώτικη ομάδα στη συνέντευξη Τύπου, αφού λόγω της έντασης που υπήρξε κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα δεν ήταν σε θέση να μιλήσει ο έμπειρος προπονητής του ΙΝΚΑ.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Τζωρτζάκης «αναφορικά με τα γεγονότα στο τέλος, θεωρώ ότι η βαθμολογική θέση των δύο ομάδων έφερε αυτή την ένταση. Μακάρι κάποιοι να μην είχαν καταχραστεί τη φιλοξενία μας, αλλά δυστυχώς αυτό συνέβη», ενώ για το παιχνίδι έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του ΙΝΚΑ για τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ευτυχώς για εμάς πήγαν όλα καλά, όπως τα είχαμε σχεδιάσει μέσα στην εβδομάδα και είμαστε χαρούμενοι. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο α’ ημίχρονο και μας έδωσε ώθηση στην επανάληψη για να φτάσουμε στο 3-0. Μετά επήλθε μία χαλάρωση και έγινε το 3-2. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Το παιχνίδι το ελέγχαμε, θεωρώ ότι λόγω κούρασης, υπήρξαν στιγμές χαλάρωσης και ο αντίπαλος το εκμεταλλεύτηκε με δύο γκολ. Αναφορικά με τα γεγονότα στο τέλος, θεωρώ ότι η βαθμολογική θέση των δύο ομάδων έφερε αυτή την ένταση. Μακάρι κάποιοι να μην είχαν καταχραστεί τη φιλοξενία μας, αλλά δυστυχώς αυτό συνέβη».

Πηγή: athlitiko.gr

Stoiximan: Περισσότεροι τρόποι συναλλαγών: Τραπεζική μεταφορά (E-banking), Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα, VIVA, Paysafe, Skrill & Neteller. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook