Τσίτας: “Ο στόχος μας θα πραγματοποιηθεί”

Ο επιθετικός της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, Κώστας Τσίτας, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για το νικηφόρο σερί της ομάδας του, τον Μύρωνα Σηφακη αλλά και την “μάχη” της παραμονής και της ανόδου.

Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ δίνει την δική της “μάχη” για την αποφυγή του υποβιβασμού και σε κάθε περίπτωση όλα θα κριθούν τις τρείς τελευταίες αγωνιστικές.

Ο επιθετικός της Χανιώτικης ομάδας, Κώστας Τσίτας, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για το νικηφόρο σερί της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, τον Μύρωνα Σηφακη αλλά και την “μάχη” της παραμονής και της ανόδου.

Αναλυτικά όσα είπε o Κώστας Τσίτας στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για τις δύο σερί νίκες της ομάδας με Προοδευτική και Ρόδο

“Οι τελευταίες νίκες μας έχουν δώσει δύναμη και ώθηση.. Μπορούμε να βάλουμε μία ή και περισσότερες ομάδες από κάτω κια να σωθούμε. Το πιστεύουμε και το μπορούμε. Είναι δύσκολο γιατί κυνηγάμε και δεν εξαρτάται από μας και θέλουμε στραβοπατήματα και των από… πάνω μας. Εμείς δίνουμε το 100% σε κάθε ματς και αν και είμαστε σε δύσκολη θέση  οι δύο τελευταίες νίκες μας έχουν δώσει βάσιμες ελπίδες παραμονής. Ο στόχος μας θα πραγματοποιηθεί”.

Για το ματς με την Ρόδο (3-2)

“Στο τέλος αγχωθήκαμε και ενώ είχαμε “καθαρίσει” το ματς μετά το 3-0, χαλαρώσουμε αδικαιολόγητα και το ματς έληξε 3-2. Υπήρξε ένταση κατά την διάρκεια του ματς αφού τα νεύρα ήταν τεντωμένα λόγω της σημασίας του αγώνα”.

Για την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ

“Είμαστε μία ομάδα παράδειγμα προς μίμηση. Επειδή έχουμε πάει σε όλοες σχεδόνς τις έδρες τς κατηγορίας η φιλοξενία μας είναι με διαφορά η νούμερο 1.  Η ομάδα μας έχει πολύ καλούς χαρακτήρες και στην διοίκηση υπάρχουν αξαιρετικοί άνθρωποι που μας στηρίζουν καθημερινά. Είμαστε η πρώτη Χανιώτικη ομάδα που στηρίζεται σε δικά της παιδιά.  όλα κυλάνε ομάλά και μόνο τα θετικά αποτελέσματα μας έλειψαν φέτος”.

Για το ματς με τον ΠΟΑ την προσεχή Κυριακή

“Ο ΠΟΑ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και σίγουρα η ευχάριστη έκπληξη. Θα τα δώσουμε όλα για την νίκη. Παίξαμε και πέρυσι  στα μπαράζ μαζί και είναι μία δύσκολη έδρα. Εμείς έχουμε μεγαλτερο κίνητρο. Το “πρέπει” για την νίκη είναι ψυχοφθόρο”.

Για τον Μύρωνα Σηφάκη

“Ο κόουτς μας βγάζει πάθος. Μας “ντοπάρει” ψυχολογικά και μας ανεβάζει πριν από κάθε ματς. Είναι έμπειρος και αν σωθούμε θα έχει συμβάλλει και αυτός, όπως και ο προκατοχός του Γιάννης Κατσούλης, αποφασιστικά. Είναι ένας προπονητής “ειδικών συνθηκών” και μας βοηθάει πάρα πολύ. Παθιαζόμαστε και πάμε τα ματς στη δύναμη”.

Για την πορεία της ομάδας

“Μείναμε πολύ πίσω χωρίς να το καταλάβουμε. Τώρα συνειδητοποιήσαμε την κατάσταση της ομάδας και ίσως μέτρησε και η απειρία μας από τις Εθνικές κατηγορίες. Έχουμε βέβαια έμπειρους παίκτες αλλά ως ομάδα είμαστε άπειροι”.

Για τον κόσμο της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ

“Ο κόσμος έρχεται στις Μουρνιές και είναι ζεστός. Κάθε Κυριακή είναι δίπλα μας. Μας χειροκροτεί και στις νίκες αλλά και στις ήττες. Μας βοηθάει πάρα πολύ και μας στηρίζει.. Είναι ο 12ος παίκτης μας”.

Για τον ίδιο

“Τώρα πλέον ανήκω στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ καθώς ήμουν δανεικός απότον Αρη Σούδας. Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία μου στην ομάδα αλλά θα πάνε όλα στράφι αν πέσουμε. Στόχος μου είναι να σωθεί η ομάδα και τότε θα είμαι χαρούμενος”.

Για την “μάχη” της ανόδου

” Ο Εργοτελης μπορεί να κάνει το “3 στα3” και έχειτον πρώτο λόγο για την άνοδο. Έχει πολύ καλή ομάδα  με ποιότητα, Θεωρώ οτι θα είναι ο πρωταθλητής στο τέλος. Ο Ιωνικός είναι και αυτός δυνατός αλλά δεν εξαρτάται πλέον από αυτόν αν θα ανέβει. Θα γίνει “μάχη” μέχρι την τελευταία αγωνιστική σε κορυφή και ουρά. Όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική”.

Stoiximan: Παιχνίδι από όπου κι αν βρίσκεσαι (κινητό, tablet). Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook