Σηφάκης: “Δεν χαιρόμαστε, δεν πανηγυρίζουμε”

Δεν υπάρχει χρόνος για χαρά και πανηγυρισμούς για την τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ σύμφωνα με τον Μύρωνα Σήφακη.

Ο 56χρονος προπονητής της Χανιώτικης ομάδας έκανε πάλι αναφορά για «σκοτεινά ανθρωπάκια του ποδοσφαίρου», ενώ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον ιστορικό ΠΟΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όποτε έρχομαι σε αυτό το γήπεδο γεμίζω με παιδικές αναμνήσεις.. Δεν μπορώ παρά να έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τα 13 χρόνια που πέρασα εδώ. Ανδρώθηκα και έμαθα να μη φοβάμαι τίποτα και κανέναν.

Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη αλλά δεν μας φτάνει και για να έχει αξία θα πρέπει ο κόσμος των Χανίων, ο αγνός κόσμος, να βοηθήσει το υγιές σωματείο μας, απέναντι στα σκοτεινά ανθρωπάκια του ποδοσφαίρου.

Δεν χαιρόμαστε, δεν πανηγυρίζουμε, βάζουμε το κεφάλι κάτω και κοιτάμε τα δύο παιχνίδια που απομένουν, προκειμένου να πάρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε και να πετύχουμε τον στόχο μας».

Πηγή: athlitiko.gr

Stoiximan: Περισσότεροι τρόποι συναλλαγών: Τραπεζική μεταφορά (E-banking), Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα, VIVA, Paysafe, Skrill & Neteller. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook