Σηφάκης: “Την Κυριακή είναι η μάχη των μαχών”

Ο έμπειρος προπονητής της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, Μύρων Σηφάκης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για την “μάχη” παραμονής που δίνει η ομάδα του κόντρα στα “σκοτεινά ανθρωπάκια” του ποδοσφαίρου, όπως τόνισε, χαρακτηρίζοντας “ευλογία” την συνεργασία του με την Χανιώτικη ομάδα.

Σκληρή “μάχη” για την αποφυγή του υποβιβασμού δίνει η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ και όλα θα κριθούν τις δύο τελευταίες αγωνιστικέ στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής (4ος όμιλος).

Ο έμπειρος προπονητής της Χανιώτικης ομάδας, Μύρων Σηφάκης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για την “μάχη” παραμονής που δίνει η ομάδα του κόντρα στα “σκοτεινά ανθρωπάκια” του ποδοσφαίρου, όπως τόνισε, χαρακτηρίζοντας “ευλογία” την συνεργασία του με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε o Μύρων Σηφάκης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για το Κυριακάτικο ματς με την Τριγλία Ραφήνας 

«Την Κυριακή δίνουμε το ματς της χρονιάς. Είναι η μάχη των μαχών. Προετοιμαζόμαστε για τον Τελικό με την Τριγλία Ραφήνας και κάνω κάλεσμα σε όλο τον υγιή κόσμο των Χανίων να έρθει στις Μουρνιές και να μας στηρίξει. Όσοι πιστοί προσέλθετε. Είναι όλοι καλεσμένοι και θα δώσουμε και την “ψυχή” μας για την νίκη. Ας κερδίσει το ποδόσφαιρο”.

Για την “μάχη” της παραμονής της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ

“Τα πάντα θα κριθούν τις δύο τελευταίες αγωνιστικές και στην κορυφή και την ουρά. Θα αναμετρηθεί το.. κακό και άρρωστο με το… καλό και υγιές . Κόντρα στα… σκοτεινά ανθρωπάκια που λέω συνεχώς. Υπάρχει η καλή αλλά και η κακή πλευρά του ποδοσφαίρου. Εμείς είμαστε στην μία πλευρά, την καλή.  Θα είναι ένα φινάλε θρίλερ. Χρειάζεται πάθος. Ειδικά η Κυριακή είναι καθοριστική”.

Για την νικηφόρα πορεία που κάνει η ομάδα του τις τελευταίες αγωνιστικές

“Έχουμε δυναμώσει και το πιστεύουμε. Προσπαθώ να… ντοπάρω ψυχολογικά τους παίκτες μου. Η ομάδα “χτίστηκε” το καλοκαίρι, δεν κοιτάμε το παρελθόν αλλά μόνο μπροστά. Το θέμα είναι το τώρα. Θα πρέπει να είμαστε “ένας για όλους και όλοι για έναν””

Για την νίκη επί του ΠΟΑ

“Η συναισθηματική φόρτισή μου ήταν δεδομένη. Σε αυτό το γήπεδο έχω περάσει πολλά.  Είχαμε πίεση και άγχος αλλά ακόμα και όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ πίστευα στους παίκτες μου οτι θα το ανατρέψουν. Η ομάδα έχει δείξει “μέταλλο” και κερδίσαμε σε μία δύσκολη έδρα, κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα στην κατάλληλη χρονική στιγμή. Κάναμε τη ανατροπή σε ένα κομβικό ματς. Αυτή η νίκη μας δίνει δύναμη”.

Για την συνεργασία του με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ

“Η συνεργασία μυ με την ομάδα είναι ευλογία. Δεν το βλέπω ως πρόκληση. Συνεργάζομαι με καθαρούς ανθρώπους και όχι με τα… σκοτεινά ανθρωπάκια που προανέφερα. Εδώ είναι η ουσιαστική πλευρά του ποδοσφαίρου. Ο κύριος Απόστολος Αλεξάκης είναι ένας άνθρωπος υγιής που μπήκε στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι  ευτυχία όλων μας που το έκανε. Τέτοιοι άνθρωποι σπανίζουν. Το σωματείο είναι οργανωμένο”.

Για τον Εργοτέλη

“Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές  θα κριθούν τα πάντα. Και τα δύο ματς είναι.. ρευστά και για τις δύο ομάδες, Εργοτέλη και Ιωνικό. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα. Εγώ τα βλέπω ως… τρίτος αφού εμείς δίνουμε “μάχη” στην άλλη πλευρά του πίνακα”.

Για τον ΟΦΗ

“Στον ΟΦΗ βρέθηκα πέρυσι για μικρό διάστημα. Αυτή η ομάδα μας έμαθε πράγματα και μας… μπόλιασε με έναν μεγάλο… σπόρο. Ο ΟΦΗ παλαιότερα ήταν ομάδα του Θόδωρα Βαρδινογιάννη και του Γκέραρντ. Υπήρχαν αυτοί οι δύο ηγέτες. Μας έμαθαν οτι ο ΟΦΗ είναι πάνω από όλους και όλα. Δεν θα πρέπει το “εγώ” να είναι πάνω από το “εμείς”. Όπως το είπα και τότε το λέω και τώρα. Αυτοί οι άνθρωποι που είναι τώρα στον ΟΦΗ είναι καθαροί, βοηθάνε και υπάρχει, μετά από χρόνια, μία υγιής κατάσταση στην ομάδα. Θα πρέπει όλοι να στηρίξουμε την ομάδα που αγαπάμε και να την εμπιστευτούμε στα… χέρια του Νίκου Παπαδόπουλου”.

Stoiximan: Παιχνίδι από όπου κι αν βρίσκεσαι (κινητό, tablet). Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook