Κατσικοκέρης: “Αυτό που έζησα στα Ζωνιανά δεν θα το ξεχάσω ποτέ”

Ο αρχηγός του Εργοτέλη μίλησε για τον Κυριακάτικο αγώνα απέναντι στην πρώην του ομάδα τον Ερμή Ζωνιανών.

Ο αρχηγός του Εργοτέλη, Νίκος Κατσικοκέρης μίλησε για την ομάδα του αλλά και για τα προσωπικά του επιτεύγματα.

Aναφέρθηκε για τον αγώνα με την Κηφισιά και την αλλαγή της αγωνιστικής του κατάστασης, αλλά και για τον αγώνα απέναντι στην πρώην του ομάδα τον Ερμή Ζωνιανών.

Αναλυτικά όσα είπε στο “CRETA news”:

Για το παιχνίδι με την Κηφισιά:

«Όντως ήταν ένας τελικός και έτσι έχουμε ονομάσει κάθε παιχνίδι στον δεύτερο γύρο. Όταν βρίσκεσαι να κυνηγάς τον πρωτοπόρο όλα σου τα παιχνίδια ανεξαρτήτου αντιπάλου είναι τελικός. Έτσι ήταν και το τελευταίο παιχνίδι αλλά με πολύ σκληρή δουλειά και συγκέντρωση και με τις οδηγίες του προπονητή, καταφέραμε να νικήσουμε τον αντίπαλο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, που είναι πολύτιμοι για την συνέχεια».

Για την αγωνιστική του αλλαγή στον δεύτερο γύρο:

«Έτσι φαίνεται, εγώ το ίδιο δούλευα και το ίδιο δουλεύω. Αυτό που θέλω είναι η ομάδα μου να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να καταφέρω εγώ να βάλω το λιθαράκι μου, σε όλη αυτή την ιστορία του Εργοτέλη».

Για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και την απόδοση του Εργοτέλη:

«Η αλλαγή οφείλεται στον ερχομό του προπονητή, Σούλη Παπαδόπουλου. Ο οποίος με τον δυναμικό χαρακτήρα αλλά και την φιλοσοφία που έχει περάσει στην ομάδα φέρνουμε τις νίκες και αν έρθει και το όμορφο ποδόσφαιρο θα είναι ευτυχές. Αλλά αυτό που έπρεπε να βάλουμε στο μυαλό μας είναι οι τρεις βαθμοί σε κάθε παιχνίδι».

Για τους δύο επόμενους αγώνες:

«Ναι ακολουθούν δύο ακόμη παιχνίδια, σεβόμαστε και τους δύο αντιπάλους. Έχουν την δική τους ιστορία και πρέπει να σεβόμαστε όλες τις ομάδες στο πρωτάθλημα. Εμείς έχουμε διαφορετικό στόχο και μας χωρίζουν 180 αγωνιστικά λεπτά για να κόψουμε πρώτοι το νήμα και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Για τον αγώνα με τον Ερμή:

«Πιστεύω σήμερα που έχουμε ρεπό θα ξεκουραστούμε και από αύριο θα σκύψουμε το κεφάλι, θα είμαστε προσηλωμένοι σε αυτά που θα μας πει ο προπονητής, θα μελετήσουμε το παιχνίδι και θα πάμε για ακόμα έναν τελικό».

Για την περασμένη χρονιά που αγωνιζόταν στον Ερμή:

«Είναι μία ομάδα που στηρίζεται από ανθρώπους που ξεχωρίζουν. Η ομάδα του Ερμή θα είναι για πολλά χρόνια στην Γ΄Εθνική και θα κάνει αρκετά καλές πορείες. Αυτό που έζησα εκεί δεν θα το ξεχάσω ποτέ, οι άνθρωποι εκεί είναι αληθινοί που στις εποχές μας είναι σπάνιο».

Για την επιστροφή του στον Εργοτέλη που ήρθε μέσα από τις καλές εμφανίσεις:

«Όπως είχα πει στην αρχή ήρθα στην ομάδα για να την βοηθήσω με όσες περισσότερες δυνάμεις και το γεγονός ότι καταφέρνω να βάλω πολλά γκολ και η ομάδα να πάρει ένα πρωτάθλημα με κάνει πολύ ευτυχισμένο».

Στο Stoiximan.gr θα βρεις τις πιο ελκυστικές στοιχηματικές προσφορές- Ελληνικό κουπόνι. Stoiximan.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook