Μετά το διήμερο ρεπό – βραβείο ο… Ιωνικός

Σε θέση παραμονής βρίσκεται η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ που προετοιμάζεται για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς.

Σε θέση παραμονής έπειτα από αρκετό διάστημα βρίσκεται η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ μετά τη νίκη της με 3-2 απέναντι στην Τριγλία Ραφήνας, στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της σεζόν.

Ως επιβράβευση για το νικηφόρο σερί (4 νίκες) και τη μεγάλη προσπάθεια που έχουν καταβάλει τις τελευταίες εβδομάδες για αντιστροφή της κατάστασης στην υπόθεση της παραμονής ο Μύρων Σηφάκης έδωσε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του.

Από σήμερα, Τετάρτη (17/05, θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς με τον Ιωνικό, που αποκτά διαστάσεις “τελικού” αφού η Χανιώτικη ομάδα θέλει έστω έναν βαθμό για να παραμείνει στην κατηγορία.

Βέβαια τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα στην πιο “καυτή” ίσως έδρα της κατηγορίας κι απέναντι σε έναν αντίπαλο που διεκδικεί τον τίτλο, έστω και με λίγες πιθανότητες, αφού ο Εργοτέλης υποδέχεται τη Θύελλα Ραφήνας και με νίκη αναδεικνύεται πρωταθλητής.

Για το ματς στη Νίκαια ο Σηφάκης υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βουρβαχάκη, που εξέτισε την τιμωρία του, ενώ θα περιμένει να δει τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Βλαχάκη.

Από την άλλη πολύ δύσκολα θα είναι στη διάθεσή του οι Τσικουδάκης, Καρβουνιάρης, που παρουσιάστηκαν το πρωί της Τρίτης (16/05) στη Λαμία.

Εν τω μεταξύ παρελθόν για την ομάδα αποτελεί ο Ντα Κόστα, που είχε έναν σοβαρό τραυματισμό και ήδη έχει επιστρέψει στην Πορτογαλία.

Πηγή: athlitiko.gr

Stoiximan.gr. Άμεση εξυπηρέτηση μέσω email/live chat/τηλεφωνου

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook