Λουκάτος: “Δεν θα είμαστε αδιάφοροι στο φινάλε”

Ο Πρόεδρος της Θύελλας Ραφήνας μίλησε για το ματς της Κυριακής με τον Εργοτέλη.

Χαρούμενοι όλοι στο στρατόπεδο της Θύελλας Ραφήνας με την εξασφάλιση της παραμονής στη Γ΄ Εθνική.

Ο πρόεδρος των «λιγνιτωρύχων» Σπύρος Λουκάτος σε δηλώσεις στην εφημερίδα «Αθλητικό Πνεύμα» εμφανίστηκε ευχαριστημένος και δικαιωμένος για τους στόχους που πέτυχαν φέτος να μείνουν στην Γ’ Εθνική.

Επίσης τόνισε πως του χρόνου η Ραφήνα θα τα πάει καλύτερα. Τέλος, ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της φετινής χρονιάς.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Σίγουρα η χρονιά κρίνεται επιτυχημένη, αφού καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο που θέσαμε εξ αρχής. Τώρα μας απομένει ένα ακόμη ματς, το οποίο θα αντιμετωπίσουμε όπως όλα τα υπόλοιπα ως τώρα.

Για εμάς έχει σημασία ότι πετύχαμε τον στόχο μας και τίποτε άλλο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είμαστε αδιάφοροι στο φινάλε.

Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μας, τους παίκτες μας τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, τους φιλάθλους μας κυρίως που μας στήριξαν τόσο πολύ στα τελευταία παιχνίδια, που κυριολεκτικά «έκαιγαν» γιατί θέλαμε βαθμούς, αλλά και τη διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ που ήταν στο πλευρό μας ειδικά το τελευταίο διάστημα».

Πηγή: liganews.gr

Stoiximan.gr. Άμεση εξυπηρέτηση μέσω email/live chat/τηλεφωνου

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook