“…ευχαριστούμε και εις το επανιδείν”

Ο Βασίλης Παπαδάκης και ο Μηνάς Φράγκος αποτελούν παρελθόν από τον Ηρόδοτο με την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού να εκδίδει ανακοίνωση, στην οποία τους ευχαριστεί για όσα πρόσφεραν.

Οι “κυανόλευκοι” ευχαρίστησαν τους δύο ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους στο σωματείο την επιτυχημένη σεζόν που ολοκληρώθηκε, τους ευχήθηκαν τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας τους και τόνισαν πως περιμένουν τη στιγμή που οι δρόμοι τους θα ξανασυναντηθούν.

Η ανακοίνωση του Ηροδότου:

“Η διοίκηση αλλά και όλη η οικογένεια του Ηροδότου θέλουμε να ευχαριστήσουμε δύο απ´ τα καλά παιδιά της ομάδας μας, τον Βασίλη Παπαδάκη και τον Μηνά Φράγκο, για την μεγάλη προσφορά τους στο σύλλογο όχι μόνο για εφέτος αλλά όλα αυτά τα χρόνια. Έδωσαν τα πάντα και τίμησαν τη φανέλα του σωματείου μας όσο λίγοι. Εφέτος κλήθηκαν να βοηθήσουν την ομάδα στο στόχο της ανόδου και συνέβαλλαν τα μέγιστα σε όλες αυτές τις μεγάλες επιτυχίες. Θελουμε να ευχηθούμε να εχουν υγεία, να συναντούν μόνο χαρές στη ζωή τους και ποδοσφαιρικά καλή συνέχεια στην καριέρα τους. Βασίλη και Μηνά, είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον θα ξανασυναντηθούμε για αυτό σας λέμε μία και μόνο κουβέντα: ευχαριστούμε και εις το επανιδείν!!!!!”

Παράλληλα, η “κυανόλευκη” διοίκηση ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία της με τον Μιχάλη Φραγκουλάκη, ο οποίος θα συνεχίσει να αγωνίζεται για άλλον ένα χρόνο στον Ηρόδοτο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση τoυ ΠΑΣΑ Ηρόδοτος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον Μιχάλη Φραγκουλάκη.
Ο Μιχάλης είναι ικανός ποδοσφαιριστής που αγαπάει τον Ηρόδοτο κι έχει τα χαρακτηριστικά εκείνα που ταιριάζουν τόσο με την ομάδα όσο και με την διοίκηση».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook