Λημναίος: “Να υπηρετείτε τον Ηρόδοτο με ανιδιοτέλεια”

Με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση του Ηροδότου το βράδυ της Πέμπτης (29/6), ο Μανώλης Λημναίος έδωσε την απάντηση του με γραπτή του δήλωση στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.

Ο πρόεδρος των Νέων Ηροδότου έδωσε στη δημοσιότητα μία συζήτηση που είχε με τον Στέλιο Σωκιανό πριν από λίγες ημέρες ισχυριζόμενος πως ο πρόεδρος του Ηροδότου του πρότεινε να αναλάβει την προεδρία της ομάδας, όμως εκείνος αρνήθηκε.

Στη συνέχεια, υποστήριξε πως μετά τις τελευταίες αποχωρήσεις από τον Ηρόδοτο αποφάσισε να πάρει θέση και να ζητήσει τα “ηνία” της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε στη μη πραγματοποίηση μίας Γ.Σ. για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν.

Τέλος, ο κ.Λημναίος υπογράμμισε πως αυτή είναι η τελευταία του δήλωση σχετικά με το θέμα, αφού πρώτα σχολίασε το “ουδέν σχόλιο”, που ανέφερε στην ανακοίνωση του ο Ηρόδοτος, μιλώντας για προσωπικά συμφέροντα.

Αναλυτικά η δήλωση του Μανώλη Λημναίου:

“Προς αποφυγή παρεξηγήσεων αλλά και λανθασμένων εντυπώσεων θα ήθελα να ενημερώσω τους φιλάθλους της ομάδας μας καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. του ΠΑΣΑ Ηροδότου τα εξής :

Προ ημερών είχα συνάντηση με τον Στέλιο Σωκιανό για να μιλήσουμε για θέματα που απασχολούν το σωματείο μας. Στη συνάντηση αυτή ο κ.Σωκιανός μου πρότεινε λέγοντας μου “σε κοιτάω στα μάτια και ειλικρινά σου λέω αν θέλεις να αναλάβεις πρόεδρος στον ΠΑΣΑ θα σε στηρίξω, έχω κουραστεί δεν φεύγω από την ομάδα θα ήθελα να την υπηρετήσω από το πόστο του τεχνικού διευθυντή που είναι κάτι που μου αρέσει πολύ!”.

Του απάντησα αρνητικά και του λέω “Στέλιο έχεις ξεκινήσει τον σχεδιασμό της ομάδας έχεις ανανεώσει με τον προπονητή θεωρώ ότι πρέπει να τελειώσεις αυτό που άρχισες, εγώ θα παραμείνω στους Νέους και θα σε βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις”.

Τα δεδομένα όμως άλλαξαν ο προπονητής έφυγε και μαζί του αρκετοί παίχτες και οι ποιο πολύ δικοί μας. Η πρόταση μου είναι ότι το συμβούλιο μας χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση δεδομένου ότι έχουν παραιτηθεί και έξι σύμβουλοι. Οι ανάγκες της Γ’ Εθνικής είναι μεγαλύτερες από το τοπικό. Η ομάδα μας επέστρεψε στη Γ’ Εθνική και θα έπρεπε όπως είναι φυσικό να πραγματοποιήσει Γ.Σ. για να μπορεί να ενισχυθεί διοικητικά και εκεί να θέσουμε και τα πλάνα μας για την Γ’ Εθνική.

Τώρα όσον αφορά το ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ που πρόφτασαν κάποιοι να δηλώσουν τους το επιστρέφω και τους λέω ότι Ηρόδοτος είναι μεγάλο σωματείο και ιστορικό και πρέπει να το υπηρετείτε με ανιδιοτέλεια και όχι να κρατάτε καρέκλες για να εκπληρώσετε προσωπικές φιλοδοξίες κομματικές ή επαγγελματικές! Τώρα κολλάει κύριοι το ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!

Υ.Γ. Αυτή είναι και τελευταία μου δήλωση γιατί η προσωπικότητα μου δεν μου επιτρέπει να ολισθαίνω σε περαιτέρω λαϊκισμούς!”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook