Παραμένει στην ανακοίνωση του Ηροδότου ο Στέλιος Σωκιανός

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ηρόδοτος στέκεται ο Στέλιος Σωκιανός, καθώς δεν επιθυμεί να απαντήσει στην τελευταία γραπτή δήλωση του Μανώλη Λημναίου.

Ο πρόεδρος του Ηροδότου δε θέλησε να δώσει νέα απάντηση στον κ.Λημναίο, καθώς σε επικοινωνία που είχε το athleticradio.gr μαζί του, αυτό που ανέφερε ήταν πως το πέμπτο τρόποαιο του Ηροδότου είναι η πληρωμή του δέκατου μισθού στους ποδοσφαιριστές, κάτι που θα συμβεί την επόμενη εβδομάδα.

Οι εξελίξεις στην αντιπαράθεση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των δύο ανδρών είναι ραγδαίες και το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να διαλευκανθεί περισσότερο το τοπίο. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στον Στέλιο Σωκιανό και τον Μανώλη Λημναίο τις επόμενες ημέρες, ώστε να αποφασιστεί τι θα συμβεί από εδώ και στο εξής.

Στο Ηρόδοτο, πάντως, φαίνεται πως επιθυμούν να δημιουργήσουν μία… Κρητική ομάδα, με ποδοσφαιριστές που θα κατάγονται από το νησί και κυρίως από το Ηράκλειο και τη Νέα Αλικαρνασσό, δίνοντας έμφαση στις ακαδημίες του συλλόγου.

Επίσης, αναμένονται εξελίξεις και στο γηπεδικό θέμα, καθώς πέραν των εργασιών ανανέωσης του γηπέδου, έχουν γίνει προχωρημένες κινήσεις για τοποθέτηση σκέπαστρου στην κεντρική κερκίδα του.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook