Ανανέωσε με Γύπαρη η Παλαιόχωρα

Ενώ από την Χανιώτικη ομάδα αποχώρησε ο Μάρκος Λιονάκης.

Η Παλαιόχωρα συνεχίζοντας τον προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο ολοκληρώνει τις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που οδήγησαν την ομάδα στην ιστορική άνοδο στη Γ’ Εθνική και “προχωρά” παράλληλα στη μεταγραφική της ενίσχυση.

Η Σελινιώτικη ομάδα διατήρησε στο δυναμικό της τον τερματοφύλακα Κώστα Γύπαρη, που έκανε ντεμπούτο στη Γ’ Εθνική το 2016 με τη φανέλα της Επισκοπής και έχει “παραστάσεις” από την κατηγορία αυτή ως μέλος του ρόστερ Πλατανιά (2009-2010) και ΑΟ Χανιά (β’ μισό 2012-2013).

Για τον 28χρονο τερματοφύλακα ενδιαφέρον εκδήλωσαν ομάδες της Α’ Κατηγορίας, αλλά το πρωί της Πέμπτης μετά τη συνάντησή του με τον ισχυρό άνδρα του ΑΟΠ Σήφη Δελάκη επήλθε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και παρέμεινε για δεύτερη σεζόν στην Παλαιόχωρα.

Από την άλλη ο Μάρκος Λιονάκης, που κάλυψε με επιτυχία το κενό του Νίκου Μποχώνη δεν συνεχίζει στην ομάδα.

Η ανακοίνωση του ΑΟΠ:

“Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιοχώρας ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Γύπαρη για ακόμα έναν χρόνο.
Του ευχόμαστε υγεία και καλή δύναμη.

Αντιθέτως ανακοινώνουμε την λύση της συνεργασίας μας με τον ποδοσφαιριστή Λιονάκη Μάρκο.

Τον ευχαριστούμε ολόψυχα για την προσφορά του στον σύλλογο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια με υγεία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο”.

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook