Ο άγνωστος-Χ για τον πάγκο του Ηροδότου

Όλα φαίνεται πως είναι ανοικτά όσον αφορά το νέο τεχνικό του Ηροδότου που θα αντικαταστήσει τον Λευτέρη Βασιλειάδη, με αρκετά ονόματα να έχουν… πέσει στο τραπέζι.

Μπορεί τα ρεπορτάζ τις τελευταίες ημέρες να έχουν επικεντρωθεί σε τρεις υποψηφίους, τον Σταύρο Λαμπράκη, τον Μανώλη Παπαματθαιάκη και τον Δημήτρη Βολονάκη, όμως δεν αποκλείεται το όνομα του νέου τεχνικού των “κυανόλευκων” να μην έχει ακουστεί ακόμα.

Στον Ηρόδοτο κρατούν “κλειστά” τα χαρτιά τους σχετικά με το νέο προπονητή, με πληροφορίες να αναφέρουν πως εκείνος ίσως να μην είναι κανείς από τους τρεις προαναφερθέντες. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν, πως το πρόσωπο που πολύ πιθανό να ανακοινωθεί τα επόμενα 24ωρα δεν είναι από την Κρήτη και έχει παραστάσεις από τις επαγγελματικές κατηγορίες της Ελλάδας.

Σίγουρο, πάντως, είναι πως στον Ηρόδοτο περιμένουν να κλείσει οριστικά η υπόθεση για να μπορέσουν να ανακοινώσουν το νέο προπονητή της ομάδας, με κάποια έκπληξη να είναι, πλέον, πολύ πιθανή. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού, καθώς όλοι αναμένουν με αγωνία ποιος είναι εκείνος ο… άγνωστος-Χ που θα αναλάβει τελικά το “τιμόνι” του Ηροδότου στη Γ’ Εθνική.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook